Život ide dalje

Nakon ljubavnog brodoloma Kim Kardashian pokazala obline u kombinezonu s opasnim otvorom na leđima

Kim Kardashian Kim Kardashian Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 1 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 2 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 3 Kim Kardashian i Khloe Kardashian - 4 Kim Kardashian Kim Kardashian +19 Kim Kardashian Galerija

Kim Kardashian pokazala je svoje fantastične obline dok je gotovala na predstavljanju najnovijeg proizvoda Kylie Cosmetics svoje sestre Kylie Jenner u Los Angelesu.

Poslovna žena i reality zvijezda Kim Kardashian (41) nakon ljubavnog brodoloma s Peteom Davidsonom odlučila je izaći u javnost. 

Pogledaj i ovo Kim Kardashian - 2 voze ga i druge poznate face Kim Kardashian pohvalila se novim limenim ljubimcem u svojoj kolekciji, pogledajte ovo vozilo impresivnog dizajna i paprene cijene!

Pojavila se na predstavljanju najnovijeg proizvoda Kylie Cosmetics gdje je sve prisutne oduševila svojim stajlingom.

Riječ je o crnom kombinezonu koji je napravljen od elastičnog materijala nalik onom od sportskih tajica. Kombinezon se kopčao iza vrata, a na leđima je sadržavao ogroman otvor koji je istaknuo Kimina vitka leđa i pokazao njezino bujno poprsje bez grudnjaka.

Cijelu kombinaciju začinila je crnim čizmama s plavo-zlatnim detaljima koje su se protezale sve do bedara. Svoju plavu kosu je svezala, a na to je kombinirala srebrne okrugle naušnice.

Kim je nosila smokey eye šminku i bež ruž za usne kako bi savršeno zaokružila svoj glamurozan izgled.

Također, crne sunčane naočale i minijaturna torbica nisu mogli proći nezamijećeno.

Prema bliskim izvorima, Kim je Petea ostavila jer je nezreo za svoje godine.

''Kim je bila potpuno iscrpljena od veze i svega što se trenutno događa u njezinu životu. Pete i ona su na različitim razinama u životu trenutno'', rekao je izvor za PageSix.

''Pete je totalno spontana osoba i u trenutku je želio da Kim doleti k njemu u New York. Ona ima četvoro djece i to nije tako lako. Ona se mora fokusirati na njih'', dodao je.

Za njihovu vezu pročulo se u listopadu prošle godine, a mnogi Kimini obožavatelji bili su sretni njenim odabirom partnera nakon Kanyea Westa. Na društvenim mrežama pisali su da ju Pete zaista čini sretnom te da se kraj njega osjeća ponovno kao djevojka.

Međutim, nakon devet mjeseci veze ljubavi je došao kraj

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Evans Luke Evans Luke Evans Luke Evans +11 Luke Evans - 8 Zanimljivosti Jedan od najseksi muškaraca današnjice ne odvaja se od novog dečka, a za plažu su čak uskladili i jedan detalj

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Lori Harvey Lori Harvey Lori Harvey Lori Harvey +0 Lori Harvey Zanimljivosti Nije joj odolio niti najseksi muškarac na svijetu, a ovakav dekolte ni puno slavnije dame nisu pokazale!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene