Nije joj baš išlo!

Kamera zabilježila urnebesne pokušaje Kate Middleton da ispeče palačinke, nije se baš proslavila pa se smijala sama sebi!

Kate Middleton Kate Middleton Hannah McKay/Pixsell 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 3 Kate Middleton - 2 Kate Middleton - 4 Princ William i princeza Kate Kate Middleton i princ Willam, BAFTA 2019. Kate Middleton i princ Willam - 3 Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton +21 Kate Middleton - 4 Galerija

Kate Middleton zabavila je sve prilikom posjeta jednom staračkom domu u kojem je pokazala svoje umijeće pripremanja palačinki.

Princeza od Walesa Kate Middleton zabavila je sve prilikom posjeta staračkom domu Oxford House u Berkshireu, tijekom kojeg se okušala u pripremanju palačinki, no baš se i nije proslavila u tome.

Pogledaj i ovo Kate Middleton ''Da sam ja ovo napravila...'' Kate Middleton slučajno odala svoj trik za savršeno poziranje, hit-snimka proširila se društvenim mrežama!

41-godišnja Kate bila je dobro raspoložena kada se susrela s osobljem i korisnicima doma, a onda je na red došla priprema palačinki, koje inače njezino troje djeca obožava jesti kada se vrate iz škole, što je sama ispričala.

Princeza je tada samu sebe i sve oko sebe dobro zabavila i nasmijala dok je pokušavala upotrijebiti tavu i okrenuti palačinke u zraku, ali s malo uspjeha.

"Djeca jedva čekaju da sami naprave palačinke danas nakon škole. Palačinke mi se uvijek zalijepe za tavu ili završe na stropu ili na podu. Prvu mi je uvijek najteže napraviti, stvarno sam nervozna! Voljela bih da svira neka glazba ili tako nešto! To ne funkcionira, ovo ne vodi nikamo, voljela bih da mogu gledati druge dok to rade. Možda djeca ipak neće htjeti da s njima pečem palačinke kad dođu iz škole", priznala je Kate, koja je bila pod velikim pritiskom.

Srećom, uspjela je na kraju okrenuti palačinku, uz ovacije i pljesak okupljenih, a sve su to popratile i kamere.

Kate je starački dom posjetila kako bi upoznala ljude i organizaciju u lokalnoj zajednici nakon što se nedavno sa svojom obitelji preselila u Windsor.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Mirna Berend - 1 Mirna Berend - 2 Mirna Berend - 3 Mirna Berend - 4 +13 Mirna Berend - 5 Nekad i sad Sjećate se Mirne Berend? Bila je jedna od naših najpopularnijih voditeljica, a sada se pojavila u javnosti nakon dugo vremena

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 +27 Sonja Kovač - 1 Celebrity Poslije golišave fotke iz kreveta Sonja Kovač pohvalila se nizom novih seksi objava pa pitala fanove koja im je najdraža!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene