Nemoguće je odabrati...

Poslije golišave fotke iz kreveta Sonja Kovač pohvalila se nizom novih seksi objava pa pitala fanove koja im je najdraža!

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 7 Sonja Kovač - 1 +21 Sonja Kovač - 2 Galerija

Sonja Kovač objavila je niz fotografija s nedavnog odomora iz Italije, gdje je uživala sa svojim zaručnikom Goranom Mandićem.

Influencerica i glumica Sonja Kovač otkrila je svojim pratiteljima kako joj nedostaje mjesto u Italiji s kojeg se nedavno vratila sa zaručnikom Goranom Mandićem.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač - 8 ''ajme kako sjajiš!'' Trudna Sonja Kovač otkrila čega se poželjela kad je hrana u pitanju: ''Dosta mi je više, daj nešto konkretno!''

Podijelila je niz fotografija na kojima pozira nasmiješena u jednodijelnom crnom badiću koji je istaknuo njezinu zgodnu liniju. 

Na zadnjoj fotografiji Sonja je sjedila na rubu jacuzzija u ogrtaču te je imala raspuštenu kosu.

"Već mi fali ovo mjesto! Par fotki koje nisam stigla objaviti, koja vam je naj: 1,2,3 ili 4?" pitala je svoje pratitelje u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Sve, ali dva mi gori", "A šta reći, prekrasno sve", "Ledena princeza", "Predivna naša Sonja", "Sve su top, nemoguće je izdvojiti" samo su neki od komentara.

Sonja i zaručnik nedavno su se vratili s putovanja, a da im je tamo bilo i više nego odlično, dokazala je svojim objavama i pričama na Instagramu.

Inače, Sonja i Goran bili su otputovali u Italiju povodom Valentinova.

"Nama je već počelo Valentinovo! Vratili smo se još nazad u Italiju u jedno najčarobnije mjesto od svih", poručila je Kovač tada u opisu fotografije koju je prethodno objavila.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 8 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 7 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 6 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 5 +28 Tracy Anderson i Gwyneth Paltrow - 4 Celebrity Isplivala mračna strana posla trenerice za kojom luduju poznati, u javnosti su se pojavili neki zabrinjavajući detalji

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Hana Huljić i Domenica Žuvela Vjekoslava Huljić, Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić Vjekoslava i Hana Huljić +25 Petar Grašo i Hana Huljić - 10 Celebrity Na Instagramu osvanula fotografija Hane Huljić s proslave krštenja njezine i Grašine kćeri, pogledajte s kim se zabavljala

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene