Pokazala kako izgleda!

Sonja Kovač već je ukrasila božićno drvce, a detalje je podredila Hrvatskoj na Svjetskom prvenstvu: ''Ajmoo!''

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 +20 Sonja Kovač - 5 Galerija

Sonja Kovač na Instagramu je podijelila video u kojem je pokazala kako je izgledala atmosfera u njezinu domu tijekom utakmice Hrvatske i Kanade.

Influencerica i glumica Sonja Kovač pohvalila se na društvenim mrežama da je već okitila božićno drvce. 

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Naime, podijelila je video za vrijeme utakmice Hrvatske i Kanade te objasnila da su ona i zaručnik Goran Mandić okitili bor u navijačkim bojama, a otkrila je i dio atmosfere. 

"Ajmoooo Hrvatska!! 🇭🇷🇭🇷 Morali smo i bor okititi navijački!!" napisala je ispod objave. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Jako lijepo", "Odlično", "Ovo je zaista posebno", "Top", "Bravo Sonja", "Wow", "Ma prekrasno", pisali su joj pratitelji u komentarima. 

Nedavno se na Instagramu pohvalila i svojim navijačkim outfitom, a zbog pripijenih tajica i poze koju je zauzela na fotografiji uspjela je dodatno ugrijati atmosferu uoči prve utakmice Hrvatske na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Inače, Kovač je ovo ljeto često častila pratitelje svojim fotkama u badićima, a ranije ove godine zaručila se s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima.

Sonju na Instagramu prate gotovo 522 tisuće ljudi. Često se hvali luksuznim putovanjima, ali i savršenim izgledom, za koji naporno vježba kada stigne.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Livaja Marko Livaja Iris Rajčić i Marko Livaja Marko Livaja +19 Iris i Marko Livaja Zanimljivosti Livaja ima više od stotinu tetovaža, a jedna je ovih dana posebno svima zapela za oko, evo kojim je tekstom ukrasio nogu!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Kolinda Grabar-Kitarović - 5 Kolinda Grabar-Kitarović - 1 Kolinda Grabar-Kitarović - 2 +27 Kolinda Grabar-Kitarović - 3 Celebrity Kolinda je nošnju zamijenila zanimljivom košuljom, koja je postala glavna tema društvenih mreža, a evo zašto je baš nju odabrala za navijanje!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene