Što vi kažete?

Sonja Kovač pohvalila se jednim detaljem na sebi koji se nije svidio svima: ''Imaš li oružani list za to?''

Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 3 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač Sonja Kovač - 1 Sonja Kovač - 2 Sonja Kovač - 4 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač Sonja Kovač +19 Sonja Kovač i Maja Šuput Galerija

Sonja Kovač pohvalila se u videu s nekoliko para svojih omiljenih potpetica pa u opisu objasnila da baš zbog toga i voli svoju visinu.

Glumica i influencerica Sonja Kovač podijelila je kratki videozapis u kojem je pokazala nekoliko svojih najdražih štikli.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač "najbolje tek dolazi" Sonja Kovač nizom fotografija obilježila važan datum u životu: "Nakon 12 godina čeka nas najdivnije putovanje..."

Ispod opisa napisala je: "Kad imaš metar i žilet, može ti se", pa je u nastavku upitala svoje pratitelje koliko im se sviđaju od 1 do 10.

Posebno je istaknula jedne nove koje najviše voli, a njihova je peta i više nego očaravajuća. Naime, riječ je o bordo platformama s petom višom od 20 centimetara.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

"Nego, imaš li ti oružani list za to?", "Idealno za slomiti nogu", "Cipeletine", "Te se ne izuvaju", ''Crveno obuci, nek' sluti na radost", pisali su fanovi svoja mišljenja. 

Nakon toga podijelila je i fotku u njima, a na njih je kombinirala ultrakratku crvenu haljinicu. Pozirala je u krevetu, a svu pažnju ukrale su upravo njezine vitke noge.

"Dragi me malo izveo na spoj! Ne znam jesam li bila sretnija prije izlaska jer sam se napokon prošetala u novim cipelicama ili poslije izlaska kad sam ih napokon skinula s nogu", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

Sonja je ovo ljeto često častila pratitelje svojim fotkama u badićima, a ranije ove godine zaručila se s dugogodišnjim partnerom Goranom Mandićem, koji ju je iznenadio romantičnom prosidbom na Maldivima.

Već niz godina bavi se influencerstvom, a na Instagramu je prate gotovo 522 tisuće ljudi. Često se hvali luksuznim putovanjima, ali i savršenim izgledom, za koji naporno vježba kada stigne.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 1 +26 Nives Celzijus - 2 Celebrity Nives Celzijus počastila obožavatelje pozom u tangicama, neki se uplašili za zdravlje: "Ovo bi moglo biti opasno za starije"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić +25 Lidija Bačić Celebrity Lidija Bačić počastila nikad boljim pogledom na svoju bujnu pozadinu, obožavatelji su izvan sebe: "Božanstvena ženo!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene