Uživali s najbližima

Pogledajte kako su Sonja Kovač i Goran Mandić proslavili zaruke u prekrasnoj vili, podijelili su dio atmosfere

Sonja Kovač Sonja Kovač Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Sonja Kovač Sonja Kovač proslava zaruka - 7 Sonja Kovač proslava zaruka - 5 Sonja Kovač proslava zaruka - 2 Sonja Kovač proslava zaruka - 3 Sonja Kovač proslava zaruka - 4 Sonja Kovač proslava zaruka - 6 Sonja Kovač proslava zaruka - 1 Sonja Kovač - 5 Sonja Kovač +1 Sonja Kovač Galerija

Sonja Kovač podijelila je fotografije i videozapise s proslave zaruka s dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem i pokazala dio atmosfere.

Naša influencerica Sonja Kovač na svojem je Instagramu podijelila fotografije s proslave nedavnih zaruka s dugogodišnjim dečkom Goranom Mandićem, koji je Sonju da mu bude žena odlučio pitati na Maldivima.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač i Goran Mandić Preslatki su! Sonja Kovač pokazala trbuščić nakon vijesti o prvoj trudnoći, bila je to tajna koju su ona i zaručnik slatko čuvali!

Zaljubljeni golupčići odlučili su proslaviti zaruke u krugu obitelji, a sve se odvilo u prekrasnoj dalmatinskoj vili s bazenom.

Sonja je atmosferu i izgled interijera i eksterijera proslave dočarala i pratiteljima svojim objavama. 

Uz bazen su bili postavljeni baloni u bež i plavoj boji te veliki madrac na napuhavanje u obliku zaručničkog prstena. Sonja je pozirala ispred ovog kutka i našalila se u ime svojeg zaručnika jer je ovaj put ona njega čekala da se spremi za dolazak gostiju.

''Je li moguće da sam jednom životu gotova prije njega i čekam ga?'' napisala je Sonja na videu.

Sonja je snimila i bogat stol s hranom i pićem, za koji su uskoro sjeli njihovi najbliži, a oduševljenje i sreću cjelokupnim druženjem nije sakrivala.

Potom je objavila i fotografiju u kupaćem kostimu pokraj bazena, a ispod fotografije je napisala da je dobila još jedan prsten od zaručnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sonja Kovac (@xoxosonjakovac)

''Dobila sam još jedan prsten od zaručnika, samo je ovaj veći i od mene!'' našalila se Sonja s napuhanim balonom. 

''Svi ste se pitali koja je prigoda i što se događa! Evo malo smo se okupili sa prijateljima i sve se polako priprema za #engagementparty!'' dodala je.

Podsjetimo, Sonja i Goran otišli su na Maldive povodom 10. godišnjice njihove veze, a on ju je tamo iznenadio prosidbom na plaži. Trenutak u kojem je kleknuo pred nju zabilježen je i na videu, a Sonja se na Instagramu pohvalila i zaručničkim prstenom s golemim dijamantom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 3 Lidija Bačić - 5 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 +7 Lidija Bačić - 4 Celebrity Nova bombastična fotka Lidije Bačić: Pozadinu je stavila u prvi plan i naglasila da je sve bez Photoshopa!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Una Čolić - 6 Una Čolić - 7 Una Čolić - 2 Una Čolić - 1 +6 Una Čolić - 5 Celebrity Kći Zdravka Čolića prava je ljepotica, a među provokativnim fotografijama našla se i nova, na kojoj pozira u krevetu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene