''Ja tako ne volim...''

Saša i Dejan Matić jednom su otvorili dušu o bolnoj temi o kojoj inače ne vole pričati: ''Nisam išao u detalje i raspitivao se...''

Saša Matić Saša Matić Davor Pongračić/Cropix 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Dejan Matić Dejan Matić Saša Matić Saša Matić Saša Matić Saša Matić - 1 Saša Matić - 2 Saša Matić - 2. koncert - 21 Saša Matić - 3 Saša Matić - 2.koncert - 13 +7 Saša Matić - 2.koncert - 10 Galerija

Dejan i Saša Matić jednom su prilikom ispričali istinu o svojem gubitku vida, nakon što se o tome godinama nagađalo.

Popularna braća Dejan i Saša Matić, osim po glazbi, poznati su i po tome da su obojica slijepi, a iako o toj temi ne vole pričati, jednom prilikom otkrili su kako su ostali bez vida.

Pogledaj i ovo Saša Matić Noć za pamćenje Saša Matić priredio je Dubrovčanima večer punu emocija, pogledajte kako je bilo na koncertu za koji se tražila karta više!

Dejan i Saša rođeni su 26. travnja 1978. godine u Drvaru. Svi nalazi pokazivali su da je s bebama sve u redu, a onda je došlo do prijevremenog porođaja njihove majke.

Braća su odmah smještena u inkubator, a nekoliko dana poslije rođenja rečeno je da su bebe slijepe.

Nakon godina nagađanja o razlozima njihove sljepoće braća su jednom prilikom odlučila otkriti istinu o toj njima bolnoj temi.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Dejan Matic (@dejanmaticofficial)

Kako prenosi Espreso, Dejan tvrdi da je nečiji propust razlog zbog kojeg su on i brat slijepi, no ističe i kako se nikada nije raspitivao o pravom krivcu.

"To je nepažnja. Sada, koga... Nisam nešto išao u detalje i raspitivao se čija. Je li liječnik, je li medicinska sestra, nisam ulazio u to. A da je bila nepažnja, bila je", izjavio je Dejan.

Saša je također jednom prilikom komentirao nagađanja o tome da je zbog brata odbio otići na operaciju vraćanja vida, iako je imao tu mogućnost.

"Ma ne, to je bezveze priča. Oni su htjeli na nama raditi nekakve eksperimente. To nisu dozvolili roditelji, a ni mi", kazao je Saša, a tada je naglasio i kako je to posljednji put da govori o toj temi.

"Ja tako ne volim što se godinama priča o toj temi, da vi nemate pojma! Dvije najgore teme, one koje najmanje volim su - jesam li u svađi s bratom i što je bilo s mojim vidom. Moji prijatelji i ljudi koji su sa mnom u stalnom kontaktu znaju kako ja živim i znaju da ovaj život volim najviše na svijetu. Jesam li se ja liječio i kod koga sam se liječio, to je moja privatna stvar. Ima jedna priča kada je jedan moj prijatelj nazvao taksi, a oni su ga pitali: 'U kojem pravcu idete?', a on je rekao: 'Koga to zanima osim mene?'" rekao je Saša.

"Živim normalno i ne bih dao ovaj život ni za što na svijetu", zaključio je Matić.

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Gordana Boban - 1 Gordana Boban - 2 +5 Gordana Boban - 3 Nekad i sad Sjećate se Ivane iz "Lud, zbunjen, normalan"? Pogledajte koliko se promijenila otkako smo je gledali u kultnoj seriji!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Annie Wersching Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić Annie Wersching i Goran Višnjić +5 Annie Wersching - 1 Celebrity U 46. godini preminula je glumica s kojom je radio i Goran Višnjić, a proslavila ju je hit-serija

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene