Nije mu sjelo

Evo kako je princ Harry reagirao nakon što je pogledao eksplicitne scene svoje supruge: ''Trebala mi je terapija...''

Meghan Markle u seriji ''Suits'' Meghan Markle u seriji ''Suits'' Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle u seriji ''Suits'' Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 8 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 7 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 4 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 1 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 2 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 3 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 5 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 6 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 9 +19 Meghan Markle u seriji ''Suits'' - 10 Galerija

Meghan Markle proslavila se u hit-seriji ''Suits'', a mnoge zanima je li princ Harry pogledao njene scene intimnih odnosa. To je učinio, a sada je otkrio kako je reagirao.

Meghan Markle prije udaje za princa Harryja bila je glumica, a proslavila se u seriji ''Suits''. No nakon što se udala za princa Harryja 2018., napustila je seriju, a u njoj je ostala poznata po zavodljivim scenama te kadrovima seksa koje je snimila s kolegom glumcem Patrickom J. Adamsom.

Mnoge je zanimalo je li Harry pogledao te scene, a odgovor je – ''da''.

Kad je vojvoda od Sussexa prvi put upoznao glumicu dvije godine prije njihova vjenčanja, odlučio je pogledati seriju kako bi otkrio kako njegova djevojka zarađuje za život.

U jednom poglavlju svojih memoara ''Spare'' princ je detaljno opisao svoj šok kada je vidio Markle u ulozi Rachel Zane kako glumi u nekoliko intimnih scena.

"Pogriješio sam što sam guglao i gledao njezine ljubavne scene na internetu. Pogotovo one nje i njezinog kolege u uredu i konferencijskoj sobi... Bila bi mi potrebna terapija električnim šokom da izbacim te slike iz glave. Takve stvari nisam trebao vidjeti", opisao je Harry u knjizi, prenosi Daily Express.

O toj sceni pričali su i sama Meghan i glumac.

Meghanin kolega Patrick je rekao: "Seks u arhivi je bio čudan. Da, to je bilo malo čudno."

Na što je vojvotkinja od Sussexa odgovorila: "Naravno da je bilo čudno!"

Podsjetimo, princ je u svojoj kontroverznoj knjizi Spare, objavljenoj u siječnju 2023., napisao da se Palača miješala u snimanje serije te da je za Meghan to bilo vrlo teško jer je voljela tu seriju, lik koji je igrala, kolege glumce i cijelu postavu.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Maja Šuput podijelila prve fotografije s rođendanske fešte za pamćenje, za nju je odabrala baš neobično mjesto, a pazila je na svaki detalj!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 +25 Renata Končić Minea - 2 Celebrity Zgodna Minea u haljini s dekolteom na jedno rame ukrala je sve poglede, ovako se sredila zbog dragog joj kolege!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene