Žena blista!

Zgodna Minea u haljini s dekolteom na jedno rame ukrala je sve poglede, ovako se sredila zbog dragog joj kolege!

Renata Končić Minea Renata Končić Minea Igor Soban/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Končić Minea Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 4 Renata Končić Minea - 5 Renata Končić Minea - 1 Renata Končić Minea - 2 +19 Renata Končić Minea - 9 Galerija

Renata Končić Minea bila je jedna od glavnih zvijezda na predstavljanju likera i rakija Tončija Huljića u Zagrebu, gdje je sve okupljene zabavila i svojim najvećim hitovima.

Pjevačica i televizijska voditeljica Renata Končić Minea bila je jedna od gošći na predstavljanju likera i rakija Tončija Huljića u Zagrebu, a na kojem je izvela i neke od svojih najvećih hitova te rasplesala goste.

Za tu je prigodu obukla malu crnu haljinu na jedno rame s dekolteom koja joj je pristajala kao salivena, a dodatne poglede krale su njezine lijepe noge.

Minea je nedavno proslavila 46. rođendan povodom kojeg su joj članovi ekipe i prijatelji priredili iznenađenje koje ju je ganulo do suza i to tijekom koncerta u Dugom Selu.

"Prvo ne kužim što se događa, a onda počnem cmizdriti. Iznenađenje je uspjelo! Hvala fantastičnoj publici u Dugom Selu i svim 'urotnicima' koji su mi poklonili ove nezaboravne trenutke", napisala je Minea uz video koji je objavila.

"Predivno, sretan ročkas, divna ženo", "Ljubav je to", "Sretan rođendan prekrasnoj kraljici", "Predivno su to pripremili za tebe, vidi se iz aviona koliko te divni ljudi vole. I koji dolaze na tvoje koncerte", "Sretan ti rođendan, prelijepo iznenađenje", "Predivno, ni ja nisam kužila što se događa dok nisu zapjevali", komentirali su njezini pratitelji.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Romana Nikolić - 2 Romana Nikolić - 3 Romana Nikolić - 4 Romana Nikolić - 1 +6 Romana Nikolić - 6 Celebrity Svi govore o haljini dubljeg dekoltea koju je naša zastupnica odabrala za pojavljivanje u Saboru

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene