"Kakav cirkus"

Pogledajte neugodnost koju je doživjela Meghan Markle, video u kojem ništa nije ispalo po njezinom brzo je postao hit!

Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle i princ Harry Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 2 +19 Meghan Markle i princ Harry - 1 Galerija

Meghan Markle doživjela je neugodnost na humanitarnom događanju koje je održano u organizaciji Kevina Costnera.

Princ Harry i Meghan Markle pojavili su se na humanitarnom događanju One805Live! u Santa Barbari koji je organizirao glumac Kevin Costner, a na kojem je ona doživjela jedan neugodan trenutak nakon što je izašla na pozornicu, spremna da se održi svoj govor, međutim tu je pogriješila.

Voditeljica eventa predstavila ih je na pozornici kao posebne goste, a kamere su snimile Meghan kako joj prilazi uvjerena da svi okupljeni čekaju da im se obrati s nekoliko riječi, no kada joj mikrofon nije bio predan u ruke shvatila je svoju pogrešku i brzo se pomaknula u stranu. Nakon što su ona i Harry našli svoje mjesto na pozornici, drugi voditelj je ponudio mikrofon princu Harryju koji je na to odmahnuo rukom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Fifi ❤️ The Waleses 🇺🇸🇳🇮🇬🇧 (@fifi_loves_the_waleses)

Društvenim su se mrežama odmah proširili komentari na račun Meghanina umišljenog ponašanja i kako je jedva dočekala priliku da bude u središtu pažnje, što joj ovaj put nije pošlo za rukom.

"Meghan uvijek želi pažnju, a Harry je uvijek zbunjen i izgubljen. Bez riječi sam", "Još jedan dan kad je Meghan od sebe napravila budalu i pokazala pravo lice. Ne mogu je ni zamisliti da obavlja kraljevske dužnosti, kakav bi to cirkus bio", "Što je ovo bilo", "Nema pojma", "Ovo je bilo neugodno", "Kevin ne izgleda impresionirano", samo su neki od komentara s društvenih mreža.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Selena Gomez - 1 Selena Gomez - 2 Selena Gomez - 4 Selena Gomez - 3 +25 Selena Gomez - 4 Celebrity Ovako tijesan i raskošan dekolte na ženi koju krasi epitet slatkice još niste vidjeli, evo zašto nitko nije mogao skinuti pogled s nje!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Janica Kostelić Janica Kostelić (Foto: Twitter) Ivica i Janica Kostelić Janica Kostelić +19 Janica Kostelić Celebrity Janica Kostelić rodila je drugo dijete, sretnu vijest o prinovi u obitelji potvrdio je njezin brat Ivica!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene