Evo što su branili!

Procurili mailovi bizarnih uputa Meghan Markle i princa Harryja kojima je cilj bio da ih se u javnosti prikaže u što bojem svjetlu!

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry - 3 Meghan Markle i princ Harry - 1 Meghan Markle i princ Harry - 5 Meghan Markle i princ Harry - 2 Meghan Markle i princ Harry - 4 Meghan Markle - 3 +19 Meghan Markle i princ Harry - 2 Galerija

U javnost su procurile e-mail poruke s uputama za snimanje filma o Meghan Markle i princu Harryju, točnije kako se treba ponašati u njihovoj blizini.

Niz nedavno objavljenih e-poruka otkrio je kako su princ Harry i Meghan Markle neumorno radili iza kulisa kako bi ih se prikazalo u najboljem svjetlu u scenama koje su bile snimane za njihov dokumentarac vrijedan 100 milijuna dolara, a koji je podigao veliku prašinu.

Razmjena poruka koja je sada procurila u javnost pokazuje da su utjecajni suradnici koji rade za Meghan i Harryja otišli do krajnjih granica kako bi osigurali da se par prikaže onakvima kako oni žele. U jednom od mailova pisale su tako striktne upute o njihovoj posjeti jednoj školi u siromašnoj dijelu New Yorka te se sugerira da se tamo dostave ukrasni jastučići i novi tepih kako bi sve više odgovaralo Meghaninoj estetici.

Njihovo osoblje dogovaralo je koje će škole posjetiti, te pisalo priopćenja za medija kako bi sve zajedno zvučalo značajnije, a unosili su i izmjene u javne dnevnike škola. Prema dokumentima do kojih je došao Daily Mail navodi se da imaju popis medija koji favoriziraju Meghan, među kojima su Vogue i drugi vrhunski časopisi, dok je recimo pojavljivanje predstavnika britanskih tabloida bilo zabranjeno na događajima na kojima su oni bili. Ostali e-mailovi uključuju obrasce pristanka za snimanje koji zabranjuje učenicima osnovne škole u Harlemu da raspravljaju ili daju negativne komentare o projektu ili posjetu slavnog para.

Snimateljska ekipa pratila je Meghan i Harryja na turneji New Yorkom u rujnu 2021. godine i bilježila dijelove za dokumentarac koji se pojavio na malim ekranima u prosincu prošle godine. Prepiska iz otkrivenih mailova pokazuje da je planiranje putovanja započelo šest mjeseci ranije i da ga je vodila bivša zaposlenica Odjela za obrazovanje grada New Yorka Toya Holness.

Drugi dan njihova putovanja Meghan i Harry posjetili su P.S. 123 u Harlemu - škola u centru grada u kojoj 95 posto učenika ispunjava uvjete za besplatne obroke ili obroke po sniženoj cijeni jer dolaze iz obitelji s niskim prihodima. E-mailovi navodno pokazuju da su tri dana prije posjeta predstavnici Archewella stupili u kontakt s Odjelom za obrazovanje grada New Yorka tražeći od njih da svojim odvjetnicima daju poseban obrazac kako lokacija njihova dolaska treba izgledati.

"Slažem se da bez prethodnog pisanog odobrenja (producenta) neću raspravljati o ovoj izjavi o izgledu, materijalu, samom projektu ili svom sudjelovanju u njemu s bilo kojom trećom stranom prije početnog prikazivanja epizode Projekta u kojem se pojavljujem. Dokument također zabranjuje bilo kakve objave na društvenim mrežama sada ili u budućnosti o snimanju. Slažem se da neću davati negativne, pogrdne ili na bilo koji drugi način nepovoljne izjave o, ili na drugi način klevetati ili omalovažavati bilo koju stranu", glasi u jednom odjeljku obrasca.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 5 +27 Žanamari Perčić - 4 Celebrity Žanamari navukla crvene kupaće tangice pa uz poznate stihove objasnila da ljeto za nju još nije gotovo!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Donna D'Errico - 1 Donna D'Errico - 2 Donna D'Errico - 3 Donna D'Errico - 3 +21 Donna D'Errico - 1 Nekad i sad Paparazzo fotke razotkrile kako zvijezda "Baywatcha" stvarno izgleda s 55 godina, ali ona od ovakvih objava ne odustaje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene