nikad veće šanse za pobjedu

Hrvatska je na trećem mjestu na eurovizijskim kladionicama bez odabranog predstavnika! Poslušajte kako zvuči naša konkurencija

Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 PR 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Stanje na kladionicama za Eurosong 2024. Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 2 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 3 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 4 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 5 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 6 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 7 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 8 Baby Lasagna ''Rim Tim Tagi Dim'' - 9 Let 3 na Eurosongu +8 Let 3 na Eurosongu Galerija

Hrvatska je naglo skočila na eurovizijskim kladionicama i trenutno smo na trećem mjestu, a ispred nas su Italija i Ukrajina.

Hrvatska nikada nije imala veće šanse za pobjedu na Eurosongu, iako još nismo ni odabrali svojeg ovogodišnjeg predstavnika.

Nakon što je najveći favorit na Dori, Baby Lasagna, objavio spot za svoju pjesmu "Rim Tim Tagi Dim", naglo smo skočili na eurovizijskim kladionicama i trenutno smo na trećem mjestu. Ispred nas su Italija i Ukrajina, koje su već odabrale svoje predstavnike.

Pogledaji ovo Noa Kirel - 2 Zanimljivosti Izrael suočen s prijetnjom Europe: Meta je zvižduka i negodovanja, hoće li ga izbaciti s Eurosonga?

Italiju, koja je druga na kladionicama, ove će godine na natjecanju predstavljati Angelina Mango s pjesmom "La noia".

Ukrajina ima najveću šansu za pobjedu, a njih će na Eurosongu 2024. predstavljati Jerry Heil i alyona alyona s pjesmom "Teresa & Maria".

Na kladionicama za Doru 2024. na stranici Eurovision World na prvom mjestu je Baby Lasagna, koji je u natjecanje ušao nakon što je Zsa Zsa odustala. Na drugom mjestu kladionica je Let 3, a na trećem Damir Kedžo.

Pogledaji ovo Nebulossa Zanimljivosti Španjolci podijeljeni zbog pjesme koju šalju na Eurosong, evo zašto se neki žestoko zalažu za njezino povlačenje s natjecanja!

Hrvatski izbor za pjesmu Eurovizije održava se ovog tjedna. Prvo polufinale je u četvrtak 22. veljače, drugo u petak 23. veljače, a pobjednika ćemo odabrati u nedjelju 25. veljače, na velikom finalu Dore.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin, Melkior Bašić Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Melkior Bašić, Damir Tomljanović, Stjepan Vukadin Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović +25 Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović Celebrity Pogledajte kako izgledaju privatna druženja omiljenog trojca iz MasterChefa, ne bi vas trebalo iznenaditi gdje su se okupili!

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Moamer, Mirha i Lejla Kasumović Moamer i Lejla Kasumović Moamer i Rejhana Kasumović Moamer i Rejhana Kasumović +22 Moamer Kasumović - 1 Zanimljivosti Damir iz Lud, zbunjen, normalan odrastao je okružen ženama, evo kako izgledaju njegove tri sestre

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene