''samo bože zdravlja''

Legendarni Halid Bešlić uoči velikog događaja otkrio čega se najviše boji: ''Nije to mala stvar...''

Halid Bešlić - 1 Halid Bešlić - 1 Gordan Svilar/Extra FM/Pixsell 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 4 Halid Bešlić - 3 Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić Halid Bešlić In Magazin: Halid Bešlić - 5 In Magazin: Halid Bešlić - 6 In Magazin: Halid Bešlić - 7 In Magazin: Halid Bešlić - 8 +18 Halid Bešlić Galerija

Halid Bešlić za radio Extra FM iskreno je progovorio o tome koliko mu znači rasprodana Arena Zagreb i što ga to užasno brine prije svakog koncerta.

Pjevač Halid Bešlić ne skriva koliko je sretan i uzbuđen zbog koncerta u Areni Zagreb koji će se održati 3. 12., a njegova publika također jedva čeka zajedno s njim zapjevati najdraže hitove. 

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

Za radio Extra FM otkrio je i svoje emocije, ali i ispričao što ga to najviše brine prije svakog koncerta.

"Nema nikakvih specijalnih priprema. Imam bend koji sa mnom svira 25, 30 godina. Dakle, mi se poznajemo u dušu, a produkcija je vrhunska i sve je već uhodano. Najvažnije je doći pred punu dvoranu, pokloniti se i početi. Onda ide pjesma za pjesmom pa dok se ne zaustavimo", rekao je Halid na početku razgovora.

Iza legendarnog pjevača stoje brojni uspješni i rasprodani koncerti, a on nimalo ne krije kako i dandanas ima ogromnu tremu prije svakog izlaska na pozornicu.

"Nije mala stvar izaći ispred naroda. Najgoru tremu osjećam ako nešto ne štima, ako se bojim da bi nešto moglo zakazati. Prva je stvar tu ozvučenje. Kad se nešto pokvari u malom prostoru, ja samo nastavim pjevati bez ozvučenja, ali u velikom prostoru tako ne možeš održati koncert. Kod mene ipak sve to funkcionira dobro, svi su profesionalci. Samo, Bože, zdravlja", ispričao je.

Jednom prilikom za IN magazin priznao je i kako nikada nije skuhao kavu.

"Moja generacija je muškarce koji su radili u kuhinji zvala papučarima. Tako je bilo, što ćete", rekao je kroz smijeh.

Ipak, odlučio je to promijeniti, pa je voditeljici Ivoni Ažić skuhao kavu, a veseli čin podijelili su na svojem profilu na TikToku.

@extrafm Ma tko kaže da Halid ne kuha kavu?! 🤨 Naša Ivona nije imala zamjerku 🤝😄 #halidbeslic #extrafm #muzikakojatepokrece #fyp #foryoupage #coffee #coffeetime ♬ original sound - Extra FM

  1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Salma Hayek - 3 Salma Hayek - 5 Salma Hayek - 7 Salma Hayek - 8 +23 Salma Hayek - 6 Celebrity Nevjerojatno raskošne obline Salme Hayek bilo je nemoguće izbjeći, istaknula ih je u vatrenoj crvenoj haljini

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 2 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci +16 Monica Bellucci Celebrity U 59. godini slovi kao jedna od najljepših žena svijeta, a snimka izbliza otkrila je kako zapravo izgleda!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene