uvertira u prosinačko raspoloženje

Halid Bešlić rasprodao Arenu Zagreb, što i nije neko iznenađenje, već skoro pa je i pravilo!

Halid Bešlić - 2 Halid Bešlić - 2 DNEVNIK.hr 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Halid Bešlić Halid Bešlić Halid Bešlić In Magazin: Halid Bešlić - 2 +0 Halid Bešlić - 2 Galerija

Tri tjedna nas dijele do najavljenog i toliko očekivanog koncerta Halida Bešlića u Areni Zagreb, a isti je službeno i rasprodan.

Ulaznica za koncert Halida Bešlića u Areni Zagreb više nema, ali kada je Halid u pitanju to i nije neko iznenađenje, skoro pa je i pravilo. Prosinac je i rezerviran za lijepe trenutke u okruženju obitelji i prijatelja, a ovo je, složit će te se odlična uvertira u prosinačko raspoloženje.

Pogledaj i ovo Halid Bešlić rijetko je u javnosti Halid Bešlić suprugu je upoznao na početku karijere, vjenčali su se u trošnoj zgradi, a ona mu je svih ovih godina podrška iz sjene

"Moje pjesme su bliske ovom narodu. Prije sam u Hrvatskoj imao publiku koja je isključivo slušala narodnu muziku, a sada sam dobio publiku koja ne sluša samo narodnu muziku, nego više zabavnu. A u meni imaju i svog narodnjaka i zabavljača", rekao je Halid te otkrio tajnu čvrste povezanosti između njega i publike.

Osim svoje karizmatične pojave, prepoznatljivog vokala, Halid je poznat i po tome što je uvijek znao prepoznati hit pjesmu.

"Oduvijek sam imao dobar nos za prepoznati dobru pjesmu. Imam osjećaj kada će neka pjesma postati hit, samo ne znam da li će biti hit ili megahit", u šali je rekao Halid.

Puna Arena Zagreb svakako će i Halidu biti najljepši poklon koji je mogao poželjeti.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga s roditeljima Marijom i Antom Jelena Rozga s mamom Marijom Promocija novog albuma Jelene Rozge - 4 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 6 +20 Promocija novog albuma Jelene Rozge - 7 Celebrity Rozgini roditelji u rijetkom izlasku pokazali koliko su ponosni na kćer, evo kako su se sredili za posebnu večer svoje zvijezde!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

 



SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene