Svima je slomila srce

Priča kao iz filma: Gibonni napisao pjesmu konobarici kako bi je spriječio u njenom naumu, a evo i kako je ona reagirala!

Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni Dubravka Petric/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Gibonni i konobarica Emma - 1 Gibonni i konobarica Emma - 2 Gibonni i konobarica Emma - 3 Gibonni i konobarica Emma - 4 In Magazin: Gibonni - 6 In Magazin: Gibonni - 4 Zlatan Stipišić Gibonni - 1 Gibonni - 4 Gibonni - 2 Gibonni - 1 +14 Gibonni Galerija

Gibonni je iskoristio svoj talent za stihove te je posvetio pjesmu djelatnici splitskog kafića u nadi da neće dati otkaz.

Iako većina pjevača piše mnogo pjesama o ženama, ovo je ipak malo drugačija priča koja će dirnuti srca, a pogotovo Emmino za koju je Zlatan Stipišić Gibonni napisao pjesmu. 

Naime, Gibonni je zalazio u kvartovski kafić u kojem se sprijateljio s Lukom, vlasnikom kafića, i s još nekolicinom gostiju, donosi Slobodna Dalmacija.

Navode da su se svakodnevno razgovarajući dotaknuli teme koju je pokrenuo Luka, požalivši se da je konobarica Emma najavila da uskoro prestaje s radom, što mu je teško palo budući da danas nije lako naći dobrog, radišnog konobara.

Pogledaji ovo Zlatan Stipišić Gibonni inMagazin Gibonnija je jedno vrijeme uzdržavala samozatajna supruga Sanja, a on je zbog nje sretan i zahvalan što nije ostvario svoj san!

Jedan od najuspješnijih domaćih glazbenika koji je usprskos enormnom uspjehu i dan danas uspio ostati samozatajan, primio se pisanja stihova.

"Emma je zaista srce i duša ovoga kafića. Radi tu kod mene tri godine i ja bi, a virujen i svaki drugi vlasnik kafića, bija sritan da mi Emma ostane radit cili život. I tako smo mi, ta naša ekipa, nas šest, promislili da bi mogli za Emmu napisat pismu, ne bi li je privolili da ostane radit ovde. Čim je Gibo napisa tekst, mi smo svih šest u studiju snimili pismu, bili smo svojevrsni 'Emma‘s Band Aid'", ispričao je Luka za Slobodnu Dalmaciju.

Pogledaji ovo Zlatan Stipišić Gibonni - 1 Celebrity Gibonni pred cijelom Hrvatskom poslao glasnu i moćnu poruku Severini: "Znamo da tajna nije..."

Pjesmu su joj pustili na Valentinovo! Njih šest je došlo na terasu kafića i pozvalo Emmu kako bi naručili piće. Kad je izišla van, na mali Bluetooth zvučnik su pustili snimku pjesme. Bila je šokirana, a onda je zaplakala. Ponavljala je da ne zna kako će sad otići, no pjesma je nije odobrovoljila da ostane budući joj je u nedjelju bio zadnji radni dan u kafiću.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Prometna nesreća Maje Bajamić - 1 Prometna nesreća Maje Bajamić Prometna nesreća Maje Bajamić - 2 Maja Bajamić +25 Maja Bajamić - 2 Celebrity Naša pjevačica doživjela težu prometnu nesreću, objavila fotografije smrskanog automobila: "Išla sam na sprovod, mogla sam biti pokopana"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić Karmela Vukov-Colić +20 Karmela Vukov-Colić Celebrity Karmela Vukov-Colić pokazala prelijepu kćer i podijelila sretne vijesti: "Budi sretna, najsretnija!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene