Imaju troje djece

Gibonnija je jedno vrijeme uzdržavala samozatajna supruga Sanja, a on je zbog nje sretan i zahvalan što nije ostvario svoj san!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Gibonni - 4 Zlatan Stipišić Gibonni Zlatan Stipišić Gibonni i Sanja Stipišić Milica Czerny-Urban, Sanja Stipišić, Zlatan Stipišić Gibonni, Nikša Bratoš Gibonni - 2 Gibonni - 1 Konstrakta i Gibonni - 1 Konstrakta i Gibonni - 2 Gibonni Gibonni - 1 +14 Gibonni - 3 Galerija

Iako njegove pjesme već desetljećima osvajaju vrhove top ljestvica, te je za svoj rad primio bezbroj priznanja, Zlatan Stipišić Gibonni ostao je nevjerojatno skroman. Vrlo rijetko ćete čuti da govori o svojem privatnom životu, a u razgovoru s Doroteom Filipaj za IN Magazin ipak je otkrio neispričane detalje svoje biografije.

Od dugokosog heavy metalaca do autora najljepših ljubavnih balada. Ovako bi se Gibonnijeva živopisna karijera najjednostavnije mogla sažeti kroz jednu rečenicu. Kad je započinjao svoju glazbenu avanturu, budućnost je zamišljao potpuno drugačije.

"Moja želja sa 20 je bila da živim u L.A.-ju, da vozim Harleyja bez svjetla, auspuha i registracije, to mi je bilo najveće dostignuće bez pameti. Danas kad vidim svoju familiju, drago mi je da nema ključa", priznao je Gibonni.

Gibonni i supruga imaju troje djece, a glazbenik je otkrio da je Sanja bila ta koja je na početku njihove veze i njegove karijere uzdržavala obitelj.

"Najveća potpora mi je familija. Beskrajno zahvalan", priznao je.

Zahvalan je i svojoj vjernoj publici s kojom je prošle godine proslavio veliki 35. jubilej.

"Prošlo je svakako. Bilo je super nekih perioda kad ti je sve išlo od ruke, perioda kad ti ništa nije išlo. Sa svim onim što to nosi", prisjetio se.

Gibonni vjerno prati novu glazbenu scenu, a među mladim izvođačima posebno izdvaja Mostarca Adija Šošu. 31-godišnji slavuj svojim ga je glasom oduševio.

"Vjerujem mu to što pjeva, mogu videjt te slike, to je veliki talent. O momku ne znam ništa, ali smatram pošteno od svoje strane, taj momak ima sve što treba imati", smatra Gibonni.

Kad takva pohvala dođe od glazbene legende poput njega, sigurni smo da Adi ne može biti ponosniji. No, Gibonni kaže, u ovom poslu treba biti svjestan prolaznosti.

"To je dio mene, da danas jesi, sutra nisi,  zahvalnost", poručio je.

A zahvalna je i mnogobrojna publika na svemu što joj je dao posljednjih 35 godina.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Julija i Aleksej Navaljni - 4 Julija i Aleksej Navaljni - 5 Julija i Aleksej Navaljni - 3 Julija i Aleksej Navaljni - 7 +14 Julija i Aleksej Navaljni - 8 Zanimljivosti Tko je lijepa supruga Alekseja Navaljnog? Zaljubili su se na prvi pogled prije 25 godina, a ona se do zadnjeg nije prestala boriti za njega

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 Claudia Rivier - 4 Claudia Rivier - 2 +26 Claudia Rivier Celebrity Bujna Slavonka pohvalila se brojem ponuda za brak koje je dobila na Valentinovo, pa potražila savjet svojih pratitelja!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene