Opet žive u Srbiji!

Samozatajni srpski princ snimljen kako odmara, a s njim je i supruga u koju se zaljubio na prvi pogled i skrivao od svih!

Filip Karađorđević Filip Karađorđević Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Filip i Danica Karađorđević - 6 Filip i Danica Karađorđević - 5 Filip i Danica Karađorđević - 4 Filip i Danica Karađorđević - 3 Filip i Danica Karađorđević - 1 Filip i Danica Karađorđević - 2 Filip i Danica Karađorđević - 1 Filip i Danica Karađorđević - 3 Filip i Danica Karađorđević Filip i Danica Karađorđević - 4 +3 Filip i Danica Karađorđević - 2 Galerija

Filip Karađorđević snimljen je na odmoru u Vrnjačkoj Banji, a s njim su supruga Danica i sin Stefan.

Srpski princ Filip Karađorđević uživa na ljetnom odmoru u Vrnjačkoj Banji gdje mu društvo pravi supruga, princeza Danica Karađorđević i sin Stefan.

41-godišnji Filip kloni se javnosti i izbjegava medije, no fotografi su ga sada uspjeli snimiti u ležernom izdanju dok je s obitelji bio u jednom restoranu, a na svom je profilu na Instagramu otkrio da su prije toga posjetili Grčku. 

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Danica Karađorđević (@danicakaradjordjevic)

Filip je inače sin jugoslavenskog princa Aleksandra II. Karađorđevića i unuk kralja Petra II. Karađorđevića, a u bračnu luku s Danicom uplovio je 2017. godine. Njegova odabranica kći je poznatog srpskog umjetnika Milana Marinkovića Cileta, a upoznali su se na jednoj londonskoj izložbi i njihova ljubav planula je na prvi pogled.

Ubrzo su se počeli viđati tajno po Parizu, Beogradu, ali i Londonu gdje je princ živio do 2020. godine i gdje je Danica završila magisterij. Vijest o vjenčanju javnosti su tek kratko priopćili članovi kraljevske obitelji - princ Aleksandar i njegova supruga princeza Katarina.

"Princ Filip zaručio se s gospođicom Danicom Marinković, kćeri gospodina Milana Marinkovića Cileta i gospođe Bebe Marinković. O datumu i mjestu vjenčanja javnost će biti obaviještena novim priopćenjem", pisalo je u objavi na službenoj Facebook stranici Aleksandra II.

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Charles Pearce +21 Charles Pearce Zanimljivosti Uskoro bivši muž Elle Dvornik javio se iz kuće u Istri, a čini se kako ima ozbiljne planove s njom: "Neugodno mi je!"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Fani Stipković - 2 Fani Stipković - 3 Fani Stipković - 1 Fani Stipković - 1 +25 Fani Stipković - 10 Celebrity Fani Stipković ni u visokoj trudnoći ne odustaje od omiljene joj aktivnosti, ništa joj nije teško!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene