''Odmah nam se svidjelo''

Evo kako je grupa Dalmatino dobila ime, vječni romantičari nisu se dugo nećkali oko odluke

Dalmatino Dalmatino PR 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Dalmatino - 4 Dalmatino Dalmatino Dalmatino - 5 Dalmatino - 4 Dalmatino Dalmatino - 2 Dalmatino - 1 Dalmatino - 2 Dalmatino - 1 +3 In Magazin: Ivo Jagnjić, Dalmatino - 4 Galerija

Grupa Dalmatino već su godinama poznati kao pravi romantičari, a mnogi ne znaju kako je zapravo nastalo njihovo ime i tko je za to dao ideju.

Grupa Dalmatino i njene pjesme već su godinama na repertoarima brojni svadbi i ljubavnih obljetnica, a mnogi su se znali zapitati otkud dečkima upravo ime Dalmatino.

Na ideju je došao njihov bivši član.

''Naime, kada smo osnivali bend 1998. godine i snimali prvu pjesmu ''Lozje'', ime nam je predložio naš gitarist, nažalost pokojni Mladen Magud. Ime nam se svidjelo od prve sekunde. U to ime smo uložili sve i dan danas nam je to ime važnije od naših vlastiti imena'', rekao je bubnjar benda, Zdravko Sunara.

''Imali smo pjesmu za Melodije Jadrana, ali nismo imali ime i kada je Mladen predložio to ime, odmah smo ga s oduševljenjem prihvatili'', dodao je Ivo Jagnjić, pjevač i gitarist grupe.

''Ljubav je osnovni pokretač, ne samo glazbene priče i glazbe, nego kompletne domene života'', rekao je Ivo Jagnjić nedavno za In magazin.

''Živjeti ljubav, osjećati, davati, to je svakako naša osnovna pokretačka misao i to bi svakom čovjeku trebalo biti tako'', zaključio je Zdravko Sunara.

A otkrili su i što će ovog Valentinova učiniti za svoje bolje polovice.

''Mi to provedemo vrlo jednostavno, nekad planiramo, nekad ne, nekad smo doma, a nekad izvedemo supruge u izlazak'', rekli su.

Pjesme grupe Dalmatino ljubavne su tematike, a neke od njihovih najvećih hitova nakon Valentinova pjevat će i stanovnici Crikvenice, 17.2.

Karte su dostupne na sustavu Eventim.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Jurčević - 1 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 2 Lana Jurčević - 1 +27 Lana Jurčević - 2 Celebrity Lana Jurčević pokazala kako je uredila kutak za svoju kćer, evo što je posebno ukralo svu pažnju: ''Najdraži dio stana!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nenad Tatarinov - 1 Nenad Tatarinov - 2 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput i Bloom Celebrity Nove fotke muža Maje Šuput postale su hit zbog onog što je nosio u rukama: ''Nadam se da s tim ide doma...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene