Jeste li gledali?

Tko je prvi natjecatelj hit-showa "Tko to tamo pjeva" koji je otišao kući bogatiji za 2500 eura: "Znam prepoznati kada netko laže"

Dražen Trogrlić Dražen Trogrlić Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Dražen Trogrlić - 4 Dražen Trogrlić - 1 Dražen Trogrlić - 2 Dražen Trogrlić - 5 Dražen Trogrlić - 3 Dražen Trogrlić - 6 Dražen Trogrlić - 7 Dražen Trogrlić Tko to tamo pjeva - 3 Tko to tamo pjeva - 1 +13 Tko to tamo pjeva - 5 Galerija

Dražen Trogrlić je novom showu Nove TV "Tko to tamo pjeva" osvojio 2500 eura.

Iza nas je prva emisija novog hit-showa "Tko to tamo pjeva" Nove TV, a u kojoj je Šibenčanin Dražen Trogrlić otišao kući bogatiji za 2.500 tisuće eura.

Dražen je po struci magistar ekonomije, a radi kao profesor u Turističko-ugostiteljskoj školi u Splitu gdje predaje ekonomsku grupu predmeta. Kao najveći izazov s kojim se susreće na radnom mjestu ističe vrijeme u kojem živimo. U show ‘‘Tko to tamo pjeva?‘‘ se odlučio prijaviti radi zabave.

‘‘Ne mogu zamisliti svoj život bez glazbe‘‘, priznao je Dražen za Novu TV dodajući kako nema omiljeni žanr, a zbog djece kojom je okružen, upoznat je s velikim glazbenim opusom. S obzirom na posao, smatra da je jako dobar u procjeni ljudi.

‘‘Mislim da dobro procjenjujem ljude, najlakše prepoznajem je li netko dobar ili loš, a sad kako pjeva, to mu baš ne piše na licu, pa ćemo vidjeti. Znam prepoznati kada netko laže‘‘, pohvalio se uoči emisije.

Jeste li gledali prvu emisiju showa "Tko to tamo pjeva?"

  • Da, baš zanimalo!
  • Nisam gledao.

Ukupno glasova:

U napetim trenucima showa gledatelji su pokušavali razaznati tko od tajnih glasova ima skriveni vokalni talent, a tko će pak biti pravo iznenađenje zahvaljujući neočekivanim pjevačkim mogućnostima. Zabavili su se i panelisti – Alka Vuica, Luka Nižetić, Gianna Apostolski, Goran Vinčić te gostujuća panelistica Indira Levak.

Prvi zadatak s kojim se Dražen suočio bio je Playback u kojemu je u ukupno tri runde troje tajnih glasova pjevalo na matricu sa snimljenim glasom, oni dobri pjevači svojim glasom, a loši tuđim. Njegov cilj je bio eliminirati lošeg pjevača kako bi osvojio petsto eura. U prvoj rundi nastupali su trbušna plesačica, boksač i tenisačica, a nakon sugestija panelista Dražen je bio uvjeren kako je tenisačica loša pjevačica pa ju je odlučio eliminirati, a trenutak razotkrivanja u kojemu je tenisačica pjevala svojim glasom otkrio je da je ipak bio u krivu. Tenisačica je dobar glas, pa tako Dražen nije osvojio novac.

Prvih petsto eura donijela mu je tek treća runda prvog izazova u kojoj su nastupali domaćica, arhitektica i svirač na sprovodima.

''Ovo je meni po meni čisto kao dan. Arhitektica jako dobro pjeva, domaćica jako slatka, ali pjevač na sprovodima ne pjeva'' uvjeren je bio Luka, s kojim je mišljenje dijelio i ostatak panela. Dražen je eliminirao svirača na sprovodu, koji se u razotkrivanju pokazao kao loš glas.

Pogledaji ovo Tko to tamo pjeva - 3 Celebrity Potpuno drugačiji i dosad neviđeni format s parolom "dobro je loše, a loše je dobro", ne propustite u showu "Tko to tamo pjeva"!

Drugi izazov naziva "To sam ja" Draženu je donio novih petsto eura, kao i treći.

Četvrti izazov Ima slike, nema tona Draženu je ponudio mogućnost da u videu u kojem je tajni glas u nekoj određenoj svakodnevnoj radnji, vezanoj uz njegovo zanimanje/karakter na milisekundu čuje njegov pravi glas. Dražen je odabrao boksača i novinarku.

"Po nogama se vidi da nije boksač, prespore su!', komentirala je Alka, a Indira je poručila: 'Idemo u sparing!'. Dražen je odabrao za eliminaciju boksača kazavši: 'Da bi vuk bio sit, ovca cijela, a panelisti u harmoniji, a najmanje je važno što će biti sa mnom, eliminiram boksača.' U razotkrivanju boksač se pokazao kao loš glas, pa je tako Dražen osvojio još petsto eura.

U petom izazovu, Glasoboju, preostala tri tajna glasa – novinarka, domaćica i arhitektica ponovno su pjevala playback na matricu u kojoj su dva različita glasa, jedan dobar, a jedan loš.

"Ova igra se treba zvati sad znam da ništa ne znam. Gotovo sam siguran da arhitektica i novinarka dobro pjevaju, ali mislim da nam domaćica želi pomutiti račune - komentirao je Luka dok je Vinčić dobacio: 'Arhitekticu bih ja izbacio naglavačke iz studija!'. Dražen je odlučio eliminirati arhitekticu obrazloživši kako je prilikom ulaska u studio prvo zamijetio domaćicu i sam sebi rekao kako će ju ostaviti do samog kraja. 'Ne, ne ja ću poludit!' negodovala je Gianna na njegov odabir, a u razotkrivanju se pokazalo kako arhitektica ima dobar glas, pa tako Dražen u ovom izazovu nije osvojio novac. 'Dražene, crni Dražene, šta sam ti rekla!', poručila mu je Gianna, dok su panelisti i voditelj Frano Ridjan Vinčića poslali da se ispriča arhitektici za svoj komentar. Kleknuvši pred njom, poručio joj je: 'Hoćeš li mi graditi kuću?".

Pogledaji ovo Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

Posljednji, šesti izazov Intervju daje mogućnost natjecatelju da odabere jednog od dva preostala tajna glasa, kojemu će unutar 30 sekundi postavljati pitanja, ne bi li otkrio kakav trag koji mu daje naslutiti pjeva li tajni glas dobro ili loše. Pravi glas tajnog glasa također je podvrgnut vokalnoj manipulaciji od strane modulatora glasa. U ovom izazovu, Držen je odabrao ispitivati novinarku kojoj je postavio pitanja što sluša od glazbe, gdje nastupa. Pravo na jedno pitanje imali su i panelisti, koji su je priupitali iz kojeg tonaliteta pjeva. Novinarka je odgovorila – visokog, nakon čega su odmah zaključili da ne zna pjevati te da ju Dražen treba eliminirati. Dražen je dijelio mišljenje s panelistima i eliminirao novinarku, koja se u razotkrivanju pokazala kao loš glas pa je tako Dražen osvojio 500 eura.

Pred samim krajem, finalnim duetom u kojemu posljednji preostali natjecatelj pjeva zajedno s gostom panelistom, natjecatelj ima pravo odustati te otići kući s osvojenim iznosom ili igrati do kraja i riskirati, pa ukoliko tajni glas bude dobar pjevač – osvaja glavni iznos od 5.000 eura, dok u slučaju da tajni glas bude loš glas – natjecatelj gubi sav novac. Kazavši kako misli da je domaćica dobra pjevačica, ipak je odlučio da neće nastaviti borbu za glavnu nagradu.

Pogledaji ovo Goran Vinčić Celebrity Naš komičar koji ruši rekorde veliku zaslugu u svemu pridaje supruzi: ''Moja žena je nezamjenjiva, bez nje ne bi bilo mog uspjeha!''

"Nikad nisam volio u životu riskirati, to je za neke druge karaktere", kazao je Dražen otišavši kući s osvojenih 2.500 eura. Indira je u finalnom duetu zapjevala svoju pjesmu "Iskra", a domaćica se pokazala kao loš glas, što je izazvalo oduševljenje u studiju jer Dražen se nije kockao i tako izgubio sav novac.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton Kate Middleton - 1 Kate Middleton Kate Middleton +25 Kate Middleton Celebrity Ni najbliže osoblje nije vidjelo Kate Middleton nakon operacije, posjetile su je tek dvije osobe kojima je to bilo dopušteno

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Desanka Beba Lončar - 2 Beba Lončar 2010. - 3 Beba Lončar 2010. - 2 Beba Lončar 2010. - 1 +20 Desanka Beba Lončar - 1 Nekad i sad Bila je toliko lijepa da su je prozvali srpskom Brigitte Bardot, no rano je stavila točku na kraj karijere, a danas se ne voli isticati

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene