jeste li spremni?

Bliži se premijera hit-showa koji je zaludio svijet: ''Jako je interesantno zato što stvarno nije lagano''

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tko to tamo pjeva - 5 Tko to tamo pjeva - 4 Tko to tamo pjeva - 3 Tko to tamo pjeva - 2 Tko to tamo pjeva - 1 In Magazin: tko to tamo pjeva - 5 In Magazin: tko to tamo pjeva - 4 In Magazin: tko to tamo pjeva - 3 In Magazin: tko to tamo pjeva - 2 In Magazin: tko to tamo pjeva - 1 +9 Tko to tamo pjeva? Galerija

Napetost raste kako se bliži premijera hit showa "Tko to tamo pjeva?'' 15. ožujka na Novoj TV. Natjecateljima u otkrivanju dobrih i loših pjevača pomažu panelisti Alka Vuica, Gianna Apostolski, Luka Nižetić i Goran Vinčić. Tko od njih najbolje prepoznaje glasove, a tko se u tome nešto lošije snalazi, pogledajte u idućim minutama.

Show koji je zaludio svijet od sutra možemo gledati i na Novoj TV.

''Nisam ni ja očekivala da ću se tako dobro zabavljat. Jako je interesantno zato što stvarno nije lagano'', govori Alka Vuica. 

''Kao jedan čovjek iz naroda koji nije navikao, zapravo ljudi nisu naviknuli ovakvog čovjeka gledat za pozornicom osim ako nije sabor u pitanju. Ja nosim glas naroda, zdravo seljački'', doda je komičar Goran Vinčić. 

Ovaj kviz zabava je za cijelu obitelj u kojem natjecatelji među devet tajnih glasova moraju otkriti tko je dobar pjevač, a tko ne, bez da su prethodno čuli njihove prave glasove. A desna ruka natjecatljima u showu bit će panelisti koji im pomažu u borbi za osvajanjem novčane nagrade.

''Teško je po mimici se može, po pokretu. Ako ima neki stage presence čak zna plesat, pa ajmo reć da je muzikalan'', govori Luka Nižetić. 

''Ono uvjereni budemo da je netko stvarno dobar pjevač, na kraju se ispostavi da nema pojma o pjevanju, isto tako i obrnuto, ali zato je show tu mi smo tu da pomognemo, ako ne možemo opet dobro'', dodala je Gianna Apostolski. 

No i među panelistima ima onih koji malo bolje prepoznaju tajne glasove.

''Slon mi je prdnuo u uho, zapravo u oba, tako da ja sam jako tu loš, ali se dobro zabavljam i mislim da je to glavna ideja'', smatra Goran. 

''Ja sam najbolja. Vidovita Giansu'', kaže Gianna. 

''Ja bih reka - je Giansu je jako dobra, ali Giansina Mama Alka je ipak - ona je na tronu i mi moramo zapravo od nje puno učiti'', dodao je Luka. 

''Da. rekli su da sam ja najbolja, baš mi je to drago. Izgleda da dosta dobro pogađam, to je istina ali i Luka je odličan. Slušam i njega nekad'', kaže Alka. 

U svakoj epizodi stalnoj postavi panelista, pridružit će se i gostujući član, također osoba poznata javnosti. A kroz cijeli show vodit će nas Frano Ridjan.

''Kažu svi da sam ja neobičan tip voditelja pa sam se našao ovdje kao doma. Novi game show. Neka kombinacija svega što smo imali ovdje na Novoj TV u jednom posebnom izdanju sa jako puno pjesme. Jako smo sretni kad je ta pjesma loša, što je možda onako ljudima malo zbunjujuće, jako nas veseli da netko jako loše pjeva, jer će to bit dobro našem natjecatelju'', rekao je Frano Ridjan. 

Zabava, uzbuđenje, smijeh i neviđeni talenti koji nadmašuju sva očekivanja. Sve vas to očekuje već ovog petka u 20:15 u glazbenom showu - Tko to tamo pjeva?

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 10 Maja Šuput - 9 Maja Šuput - 8 Maja Šuput - 7 +25 Maja Šuput - 6 Celebrity Šuput zbog sina leti na novu egzotičnu destinaciju, Bloom je sam otkrio gdje će slaviti rođendan: ''Vidio je više svijeta od mnogo ljudi''

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes - 5 Amanda Bynes - 4 Amanda Bynes - 3 Amanda Bynes - 2 +22 Amanda Bynes - 1 Celebrity Teško nam je povjerovati da je ovo slatkica koju smo nekad gledali u omiljenim tinejdžerskim filmovima, znate li o kome je riječ?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene