šteta što je promijenila imidž

Teško nam je povjerovati da je ovo slatkica koju smo nekad gledali u omiljenim tinejdžerskim filmovima, znate li o kome je riječ?

Amanda Bynes - 5 Amanda Bynes - 5 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Amanda Bynes - 5 Amanda Bynes - 4 Amanda Bynes - 3 Amanda Bynes - 2 Amanda Bynes - 1 Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes Amanda Bynes +16 Amanda Bynes Galerija

Amandi Bynes predviđali su veliku karijeru dok nije svoj život upropastila raznim supstancama i javnim skandalima, a sada je glumica vidno promijenila svoj imidž.

Glumica Amanda Bynes proslavila se u tinejdžerskim komedijama, poput "Ona je najbolja" i "Sve što djevojka može poželjeti", nakon čega se odala raznim porocima, koji su joj upropastili karijeru

Nerijetko bude uhvaćena u upitnim izdanjima, a sada je privukla pažnju na ulicama Los Angelesa. 

37-godišnja glumica uhvaćena je u ležernom izdanju, nosila je crne tajice i široku sivu majicu, a u ruci je držala piće iz Starbucksa. Mnogi su se iznandili tome što je promijenila imidž, točnije, vrhove kose obojila je u tamnoplavu boju. 

Pogledaji ovo Amanda Bynes Nekad i sad Rijetki na prvu pogode o kojoj je ovdje zvijezdi riječ, nekad je bila prava ljepotica kojoj su predviđali blistavu karijeru!

Amanda je postala aktivna na TikToku te je počela snimati podcast, a svojevremeno se osvrnula i na priče o njezinu izgledu.

Sjećate li se Amande iz hit filmova?

  • Da, sjećam se.
  • Ne, uopće ju ne prepoznajem.

Ukupno glasova:

"Nikad nisam prije otvoreno govorila o tome, ali zapravo sam imala operaciju blefaroplastike. Više nemam nabore i bila je to jedna od najboljih stvari koje sam mogla učiniti za svoje samopouzdanje, osjećam se puno bolje u svojoj koži. Samo sam htjela to reći zbog glasina o mom novom izgledu", rekla je. 

Pogledaji ovo Amanda Bynes - 5 Celebrity Glumačka zvijezda danima je sama lutala ulicama dok je nisu uhvatili bez odjeće, nadzorne kamere sve su snimile

Bivša dječja zvijezda godinama je koketirala s raznim opijatima te je nekoliko puta bila u klinici za odvikavanje, no sada je navodno sve to iza nje.

No godine burnog života ostavile su traga na njezinu izgledu i danas 37-godišnja Amanda više nije ni sjena slatkici kakvu pamtimo iz popularnih filmova.

Njezini problemi počeli su 2012. godine kada je uhićena zbog vožnje pod utjecajem opijata. Godinu dana kasnije uhvaćena je i kako puši marihuanu u lobiju zgrade u New Yorku u kojoj je živjela, a tada je stakleni bong bacila je na policajce s 36. kata. Iste je godine izazvala požar pred kućom ljudi koje nije poznavala, nakon čega je stavljena pod skrbništvo.

Pogledaji ovo Amanda Bynes Celebrity Ovoj ljepotici predviđali su blistavu karijeru, a onda je sve krenulo nizbrdo: Medije je punila skandalima, a danas više i ne nalikuje na sebe!

Amanda je pod nadzorom bila devet godina, a sloboda joj je vraćena prošle godine, nakon što je sudac Roger L. Lund procijenio da je sposobna opet se brinuti o sebi i donio presudu o ukidanju skrbništva.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Ivanišević - 2 Nives Ivanišević - 1 Nives Ivanišević - 3 Nives Ivanišević +28 Nives Ivanišević - 4 Celebrity Nives Ivanišević iznenadila je pratitelje drastičnom promjenom imidža, pomladila se za 10 godina: ''Kako predivna žena!''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Prijović Aleksandra Prijović - 5 Aleksandra Prijović - 4 Aleksandra Prijović - 3 +23 Aleksandra Prijović - 2 Zanimljivosti Aleksandra Prijović još nije rasprodala koncert u Zadru, od samog početka stvorila se velika pompa zbog njenog dolaska

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene