Glazbeni fenomen!

Potpuno drugačiji i dosad neviđeni format s parolom "dobro je loše, a loše je dobro", ne propustite u showu "Tko to tamo pjeva"!

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Tko to tamo pjeva - 4 Tko to tamo pjeva - 3 Tko to tamo pjeva - 1 Tko to tamo pjeva - 2 Tko to tamo pjeva - 5 Tko to tamo pjeva - 4 Tko to tamo pjeva - 3 Tko to tamo pjeva - 2 Tko to tamo pjeva - 1 In Magazin: tko to tamo pjeva - 5 +4 In Magazin: tko to tamo pjeva - 4 Galerija

U program Nove TV stigao je novi show – "Tko to tamo pjeva", potpuno drugačiji, dosad neviđeni format s parolom "dobro je loše, a loše je dobro".

Glazbeni fenomen koji je osvojio svijet, konačno je stigao u Hrvatsku, show kakav dosad nismo gledali, jer osim dobrog instinkta, natjecatelji trebaju znati i taktizirati.

"U prijevodu sve što loše pronađete od naših pjevača, to vam donosi određene iznose, ako kojim slučajem izbacite dobrog pjevača, onda ne zarađujete ništa", pojasnio je voditelj Frano Ridjan.

Natjecatelj treba detektirati tko od devet tajnih glasova pjeva dobro, tko loše, a da pritom nikad ne čuje njihov pravi glas. U tome mu pomažu panelisti.

"Pomažemo im koliko možemo, svojim iskustvom i sve, nažalost, ne slušaju nas uvijek, ali sve u svemu zabavno", otkrila je panelistica i pjevačica Alka Vuica.

"Čak i mi koji imamo iskustva, ono više desetaka godina na sceni, znaju, ali prije svega se toliko dobro zabavljamo, prije showa, u showu, nakon showa da vam ja to uopće ne mogu objasniti", priznao je pjevač i panelist Luka Nižetić.

Pogledaji ovo Luka Nižetić Celebrity Luka Nižetić o svojim fotografijama zbog kojih padaju komplimenti: ''Brinem o sebi i zadovoljan sam svojim životom''

Desna ruka natjecateljima je i komičar Goran Vinčić. I sam kaže glazbeni laik u svakom smislu.

Tajni glasovi u emisiji bit će predstavljeni isključivo po svom zanimanju, hobiju, odnosno karakteru. Procjenjivat će ih i četvrta panelistica, poduzetnica Gianna Apostolski.

"Što emisije idu sve dalje i dalje, sve mi se čini da mi nemamo pojma, ni blage veze", zaključila je.

Pogledaji ovo In Magazin: Gianna Apostolski - 3 inMagazin Gianna Apostolski progovorila o najtežem životnom razdoblju: "Teško mi je bilo prihvatiti, koliko god čovjek bio spreman...''

Uz to u svakoj emisiji bit će i gostujući panelist, u prvoj epizodi to je Indira Levak. Natjecatelj ima šest izazova u kojima eliminira loše pjevače i na samom kraju može odustati ili riskirati osvojeni novac. Ako riskira i pogodi da je ostao dobar glas – osvaja pet tisuća eura, ako pogriješi odlazi kući praznih džepova.

"Vjerojatno će neki biti - što se tu pobogu događa, i onda nakon prvih šest minuta bit će "ja znam, ja znam", zaključio je Frano.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Vinčić - 3 Goran Vinčić - 8 Goran Vinčić - 13 Goran Vinčić - 20 +25 Goran Vinčić - 19 Celebrity Naš komičar koji ruši rekorde veliku zaslugu u svemu pridaje supruzi: ''Moja žena je nezamjenjiva, bez nje ne bi bilo mog uspjeha!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 2 Alka Vuica - 1 Alka Vuica +26 Alka Vuica Celebrity Alka Vuica uoči velikog TV projekta raspričala se o najvećoj ljubavi i jedinom čovjeku koji ne priča s njom: ''To je njegov grijeh, ne moj...''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene