Pa baš jako lijepo!

Dino Merlin lijepom gestom uljepšao dan nepoznatoj gospođi, upozorila ga je na jednu stvar, ali nije odustao!

Dino Merlin Dino Merlin Damjan Tadic/Cropix 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Dino Merlin - 2 Dino Merlin u Areni Pula - 1 Dino Merlin u Areni Pula - 2 Dino Merlin - 1 Dino Merlin Dino Merlin Dino Merlin - 2 Dino Merlin - 4 Dino Merlin - 5 Dino Merlin +18 Dino Merlin - 3 Galerija

Dino Merlin platio je račun nepoznatoj ženi u ljekarni i uljepšao joj dan svojim potezom.

Pjevač Dino Merlin ovih je dana itekako uljepšao dan nepoznatoj ženi koju je slučajno sreo, a svojim potezom oduševio jje brojne obožavatelje, o čemu su se raspisali i mediji u susjednoj nam Bosni i Hercegovini.

Tako je zenički portal 072info.com prenio vijest da je 61-godišnji Dino svojom plemenitom gestom iznenadio nepoznatu gospođu koju je sreo u ljekarni i odlučio platiti i njezin račun. Ona ga je upozorila da se radi o skupim lijekovima, međutim on joj je ipak odlučio pomoći.

"Nemojte njoj naplatiti, ja ću to platiti. Sve je u redu", rekao je Dino zaposlenicima ljekarne.

Dino je inače poznat po svojoj humanoj i plemenitoj strani pa je tako jednom prilikom pokojna pjevačica Donna Ares ispričala kako je upravo on među prvima pomogao ljudima koji u strašnim poplavama 2014. godine, a mediji su prenijeli vijest da je jednom novinaru platio liječenje u Turskoj.

A na radost njegovih brojnih obožavatelja Dino će u prosincu u zagrebačkoj Areni održati čak četiri koncerta za koje su karte bile rasprodane u rekordnom roku.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin Jelena Perčin i Sandra Lončarić Jelena Perčin +27 Jelena Perčin - 2 Celebrity Jelena Perčin objavila fotografije s kćeri iz prvog braka, izrasla je u pravu ljepoticu i maminu kopiju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paula Jeličić - 11 Paula Jeličić - 12 Paula, Supertalent - 3 Paula, Supertalent - 13 +26 Paula Jelčić, audicijski nastup Supertalent - 7 Celebrity Pljušte reakcije na potez Davora Bilmana kojim je šokirao kolege iz žirija Supertalenta: "Pa on nije normalan!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene