Ovo kao da nije ona!

Što se dogodilo s licem ljepotice koja je nosila titulu seks-bombe? Dugo je nismo vidjeli, a onda šok!

Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Getty Images) profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima (Foto: Getty Images) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: Instagram) Adriana Lima (Foto: Profimedia) Adriana Lima (Foto: AFP) Adriana Lima (Foto: AFP) Adriana Lima (Foto: AFP) Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Adriana Lima i Metin Hara (Foto: Instagram) Lana Jurčević, Adriana Lima (FOTO: Instagram) +1 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Galerija

Adriana Lima pokazala je lice bez šminke pa iznenadila promjenom izgleda.

Brazilska manekenka Adriana Lima svojevremeno je bila jedno od najtraženijih lica u svijetu modne industrije, jedna od najpopularnijih anđelica Victoria's Secreta, a njezina ezgotična ljepota osigurala joj je i titulu jedne od najljepših žena svijeta.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Danas 39-godišnja Adriana živi daleko od modnih pista i posvećena je uglavnom obiteljskom životu i odgoju kćeri Valentine i Sienne, koje je dobila s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem. Više se ne pojavljuje često u javnosti, no paparazzi su je ovih dana uspjeli snimiti u opuštenoj šetnji s jednom od kćeri. No od savršenih crta lica i one prepoznatljive ljepote malo je toga ostalo i sada nitko nije mogao ne zapaziti njezino pomalo izobličeno i natečeno lice na kojem nije imala grama šminke.

Bila je odjevena u jednostavne crne tajice i majicu, na nogama je nosila natikače i bijele čarape, a sa sobom je imala i zaštitnu masku za lice.

To je samo još jedan dokaz kako više ne mari za glamurozna izdanja u kakvim smo je bili navikli gledati tijekom posljednjih 20 godina kada je vladala modnim pistama.

S Markom je u braku provela pet godina, a razveli su se 2014. godine. Nakon njega ljubila je turskog pisca Metina Haru, ali ni ta ljubav nije potrajala, a njezin trenutačni ljubavni status nije poznat.

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene