Zanimljiv razlog

Quentin Tarantino objasnio zašto u skoro svakom filmu snima ženska stopala: ''Optužili su me da imam fetiš''

Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Youtube 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 2 Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 1 Film ''Once Upon A Time In Hollywood'' - 3 Film ''Pulp fiction'' Quentin Tarantino - 3 Quentin Tarantino - 2 Quentin Tarantino - 1 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 3 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 2 +17 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 1 Galerija

Quentin Tarantino specifičan je po svojim filmovima, a mnogima je za oko zapelo da često voli snimati i ženska stopala, evo koji je razlog.

Quentin Tarantino najpoznatiji je filmski redatelj na svijetu, a s njegovim opusom upoznati su gotovi svi na našem planetu. Svojim prepoznatljivim filmovima uvijek je rušio standarde i pravila u filmskoj industriji, a mnogi su primijetili da redatelj u svojim kadrovima često uključuje i ženska stopala.

Pogledaj i ovo Margot Robbie je li bilo korekcija? Posljednje fotke jedne od najljepših žena na svijetu potaknule su sumnju da je potražila pomoć kirurga, vidite li vi promjenu?

Ako ste gledali ''Pulp Fiction'', ''Once Upon A Time In Hollywood'', zasigurno su vam u očima ostale scene Ume Thurman i Margot Robbie koje pokazuju svoja ženska stopala, a Quentin gotovo nikada nije govorio zašto je tome tako.

Ipak, 2021. godine za G2, Tarantino ukratko objasnio zašto snima takve scene, a razlog je u najmanju ruku zanimljiv.

Tarantino smatra da scene stopala čine dobrog redatelja.

"Stopala se pojavljuju u filmovima mnogih dobrih redatelja. To je znak da je redatelj dobar. Prije mene govorili su za redatelja Luisa Bunuela da ima fetiš na stopala. Rekli su to i za Alfreda Hitchcocka, a optužili su i Sofiju Coppolu", komentirao je Tarantino.

Quentin je danas jedan od najuspješnijih filmskih i Oscarima nagrađen redatelj, a svoje uspjehe i nagrade ne prestaje nizati iz godine u godinu.

Neke od njegovih najvećih uspješnica su filmovi: ''Pakleni šund'', ''Kill Bill'', ''Nemilosrdni gadovi'', ''Psi iz rezervoara'' i tako dalje.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Simonetta Stefanelli - 4 Simonetta Stefanelli - 5 Simonetta Stefanelli - 2 Simonetta Stefanelli - 9 +7 Simonetta Stefanelli - 10 Nekad i sad Gdje je danas prelijepa glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom ''Kumu''?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene