Kako joj stoje?

Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

Albina Albina Tomislav Kristo / CROPIX 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 2 Mario Ožbolt i Albina Grčić Albina Grčić i Ivan Ćalušić Albina Grčić - 6 +20 Albina Grčić - 5 Galerija

Albina Grčić i Đana Smajo izvele su svoju novu pjesmu na Zagrebačkom festivalu, a mlada Albina ukrala je svu pozornost pokazavši svoje trbušne mišiće.

Mlada hrvatska pjevačica i djevojka koja je Hrvatsku 2021. predstavljala na Euroviziji Albina Grčić gostovala je na ovogodišnjem Zagrebačkom festivalu s mladom nadom hrvatske glazbe Đanom Smajo.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 5 ''Što se tiče toga...'' Po njezinu rodnom Splitu priča se da Albina ima novog dečka koji je igrač Hajduka, evo što je ona na sve rekla

Albina i Đana izvele su svoj novi hit ''Žar'', a zajedno su pozirale i na crvenom tepihu prije početka ove večeri gdje je Albina krala svu pozornost. Već je poznato da ova lijepa Dalmatinka ima odličnu figuru, a to je sada i opet pokazala u zanimljivoj crnoj odjevnoj kombinaciji koja je isticala njezin goli trbuh i trbušne mišiće.

Mnoge su začudile i vrlo široke hlače koje na njoj nemamo običaj vidjeti, ali joj nisu ništa lošije stajale nego ostale uske modne kombinacije koje često nosi.

Inače, Albina je u sretnoj vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a par obožava putovanja pa se često na društvenim mrežama javljaju s raznih lokacija izvan granica Hrvatske.

Upoznali su se još kao malena djeca u svom kvartu u Splitu, a zajedno su već nekoliko godina.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Simonetta Stefanelli - 4 Simonetta Stefanelli - 5 Simonetta Stefanelli - 2 Simonetta Stefanelli - 9 +7 Simonetta Stefanelli - 10 Nekad i sad Gdje je danas prelijepa glumica koja je utjelovila suprugu Michaela Corleonea u kultnom ''Kumu''?

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 3 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 2 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 4 Prinčevi William i Harry, Kate Middleton i Meghan Markle - 5 +27 Meghan Markle - 5 Celebrity Sada je jasno zašto su članovi kraljevske obitelji s ovakvim izrazima lica slavili važnu obljetnicu 2020. godine

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene