"Top model"

Albina u ultrakratkoj blještavoj opravici u prvi plan stavila zgodne noge, a potom otkrila i razlog sređivanja

Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 1 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 1 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 5 Albina Grčić - 6 Albina Grčić i Ivan Ćalušić +19 Albina Grčić - 6 Galerija

Albina Grčić podijelila je na Instagramu crno-bijelu fotografiju na kojoj drži mnoštvo balona pa otkrila što se slavi.

Pjevačica Albina Grčić pozirala je na terasi s pogledom na more u blještavoj kratkoj haljinici koja je savršeno istaknula njezine duge i zgodne noge, a otvorene sandale na petu i valovita kosa dodatno su ukrasili završni izgled.

Pogledaj i ovo Albina Grčić nije prošlo ispod radara Albina iznenadila gledatelje "Plesa sa zvijezdama", svi komentiraju njezin potez nakon šokantnog priznanja pred kamerama

U rukama je držala mnoštvo balona koji su lebdjeli u zraku, a pjevačica se pohvalila kako je razlog svemu proslava njezinog 24. rođendana:

"Ne pitajte me kako se osjećam", poručila je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

Regionalna pjevačica Džejla Ramović, plesačica Helena Janjušić, glumica Ana Uršula Najev te mnogi drugi poznati čestitali su Albini rođendan i uputili joj mnoštvo lijepih želja.

"A jesi zgodna", "Top model vibracije", "Goriš", "Predivna", "Zgodnice", "Ma divna si", nizali su se komplimenti. 

Inače, Albina je u sretnoj vezi s nogometašem Ivanom Ćalušićem, a par obožava putovanja pa se često na društvenim mrežama javljaju s raznih lokacija izvan granica Hrvatske.

Upoznali su se još kao malena djeca u svom kvartu u Splitu, a zajedno su već nekoliko godina.

''Neću skrivati, sretno sam zaljubljena. Detalje ne moram otkrivati, ali to je, ja bih rekla, simpatija iz djetinjstva, kockice su se i nama posložile, sudbina nas je spojila. Drago mi je jako što se međusobno puno podržavamo i što oboje živimo za svoje snove i ne ograničavamo se ni u kojem segmentu", ispričala je Albina za IN magazin jednom prilikom.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 2 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 4 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 5 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 7 +20 Miroslav Ćiro Blažević sa sinom - 1 Zanimljivosti Tko su djeca Miroslava Ćire Blaževića? Iza sebe je ostavio dvije kćeri i sina, a nije skrivao tko mu je najdraži

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 11 Stjepan Hauser - 9 Stjepan Hauser - 8 Stjepan Hauser - 5 +11 Stjepan Hauser - 4 Celebrity Stjepan Hauser objavio prisne fotografije s novom, zanosnom ljepoticom, ali fanovi su se okomili na njega zbog ove stvari!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene