Prijateljica ili?

Stjepan Hauser objavio prisne fotografije s novom, zanosnom ljepoticom, ali fanovi su se okomili na njega zbog ove stvari!

Stjepan Hauser - 10 Stjepan Hauser - 10 Instagram 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Stjepan Hauser - 11 Stjepan Hauser - 9 Stjepan Hauser - 8 Stjepan Hauser - 5 Stjepan Hauser - 4 Stjepan Hauser - 3 Stjepan Hauser - 1 Stjepan Hauser - 2 Stjepan Hauser - 6 Stjepan Hauser - 7 +5 Stjepan Hauser Galerija

Osvanula je nova fotografija Stjepana Hausera na kojoj nije skrivao bliskost sa zanosnom ljepoticom, postoji li nešto više?

Na društvenim mrežama osvanula je nova objava Stjepana Hausera, našeg najpopularnijeg violončeliste i bivšeg člana sastava ''2 Cellos''.

Pogledaj i ovo Nuša Hauser - 3 Muzikalna obitelj Znate li da Stjepan Hauser ima i sestru? Ne voli se medijski eksponirati, ali u jednom je području vrlo cijenjena

Stjepan je sa svojim pratiteljima podijelio niz fotografija na kojima pozira sa zanosnom ljepoticom, a pred kamerom se nisu stidjeli pokazati bliskost.

U Hauserovom naručju našla se Maya Talem, glumica koja je uživala u njegovom prisustvu uz čašu vina.

Hauser se pak nije mogao odlučiti hoće li grliti nju ili violončelo, ali na nekim se fotografijama ipak posvetio samo lijepoj glumici.

''Voliš li kad te zovem Senorita?'' napisao je Hauser u opis fotografija.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HAUSER (@hausercello)

Iako se na prvu čini da bi ovo trebalo raspametiti obožavateljice, u komentarima je bila malo drugačija situacija.

''Čovjek se ponaša kao dijete, kao osoba je grozan, ali kao umjetnik – savršen'', ''Koliko ti senorina imaš? Previše, čini mi se'', ''Trebao bi naći nekoga za cijeli život…'', ''Opet nova djevojka?'', ''Pomalo sam zbunjena oko tvojih senorina, pa koliko ih je?'' pisali su pomalo ljutiti pratitelji u komentarima.

Hauser inače slovi za velikog zavodnika, a u prilog tome idu i činjenice da je jedno vrijeme ljubio našu pjevačicu Jelenu Rozgu, potom je vrlo prisan na društvenim mrežama bio s violinisticom Lolom Astanovom. Onda se nagađalo da je s glazbenicom Benedettom Carettom, a onda i s Valentinom Angelicom.

Međutim, čini se da ovaj šarmer nikako ne može pronaći onu pravu.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Hilary Swank Hilary Swank - 6 Hilary Swank - 5 Hilary Swank - 4 +16 Hilary Swank - 3 Celebrity U 49. godini čeka blizance i rodit će prvi put, a sad se pohvalila i novom fotografijom trudničkog trbuha!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Milan Pavlović - 2 Milan Pavlović Milan Pavlović - 1 Milan Pavlović i Goran Navojec +20 Gordana Boban u seriji Lud, zbunjen, normalan Zanimljivosti Sjećate li se Dine iz serije ''Lud, zbunjen, normalan''? Ova mu je uloga obilježila život, a evo gdje je i kako izgleda danas!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene