Ljepotica!

Albina je u ultrakratkoj haljinici pokazala noge, ali i otkrila kako se na ovoj destinaciji nalazi već drugi puta

Albina Grčić Albina Grčić Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić Albina Grčić - 2 Albina Grčić - 3 Albina Grčić - 4 Albina Grčić - 6 Albina Grčić - 9 Albina Grčić - 10 Albina Grčić Albina Grčić Albina Grčić - 1 +24 Albina Grčić - 3 Galerija

Albina Grčić otputovala je s dečkom u Madrid, a od tamo se javila svojim pratiteljima u preslatkoj kombinaciji.

Pjevačica i bivša natjecateljica showa "Ples sa zvijezdama", Albina Grčić često putuje i to je veoma veseli.

Pogledaj i ovo Albina Grčić - 1 "Too, jedva čekanje" Albina pozirala u crnoj haljini s dubokim otvorom kod grudi pa dala naslutiti da sprema nešto novo: "Još malo..."

Sada se obožavateljima javila iz Madrida, a tamo je pozirala u košulja haljinici s rozim pletenim prslukom preko. Ispod je nosila crne najlonke s detaljima, a kao modni dodatak nosila je rozu torbicu i prozirne sunčane naočale.

"Ponovno Madrid", napisala je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ALBINA (@albina.music)

"Prekrasna si", "Ljepotica", "Preslatka", "Blistaš", "Uživaj", "Predivan grad", nizalo se u komentarima. 

Na prekrasnu destinaciju otputovala je s dečkom, nogometašem Ivanom Ćalušićem.

Prisjetimo se, Ivan i Albina upoznali su se još kao malena djeca u svojem kvartu u Splitu, a u vezi su već nekoliko godina.

Ove sezone natjecala se i u showu ''Ples sa zvijezdama'' s partnerom Mariom Ožboltom, ali među njima tijekom natjecanja baš i nije kliknulo te se nisu dobro slagali.

Priznanjem u jednoj od emisija rastužili su svoje obožavatelje, ali su odlučili da više ne žele skrivati i glumiti. Na kraju te emisije Albina i Mario su napustili show.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 Marko i Irena Pecotić - 4 +35 Marko i Irena Pecotić - 9 Celebrity Zadnja fotka Pecotićeve supruge na Instagramu pravi je hit, a pokazala je i kako se nosi s trenutnom situacijom!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović +27 Anamarija Asanović Celebrity Prezgodna Anamarija Asanović pomela je modnu pistu, no prava zvijezda večeri bila je jedna mala dama!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene