Njezina pomoćnica

Prezgodna Anamarija Asanović pomela je modnu pistu, no prava zvijezda večeri bila je jedna mala dama!

Anamarija Asanović Anamarija Asanović Davor Puklavec 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija Asanović Anamarija i Antonio Asanović Anamarija Asanović - 4 Anamarija Asanović - 1 Anamarija Asanović - 2 Anamarija Asanović - 3 +19 Anamarija Asanović Galerija

Anamarija Asanović održala je svoju modnu reviju jesen/zima, a na kraju se zahvalila svima u društvu svoje kćeri Zorke.

Dizajnerica Anamarija Asanović prezentirala je svoju novu kolekciju za nadolazeći period u Paviljonu Zagreb.

Pogledaj i ovo Anamarija Asanović Velika fotogalerija! Posljednja sunčana subota izmamila je brojne poznate u centar metropole, neka lica na zagrebačkoj špici nismo očekivali!

Na modnoj reviji gostovala su mnoga poznata lica, a na samom kraju Anamarija im se zahvalila sa svojom kćerkicom Zorom

Fotografije je podijelila i na svom Instagram profilu, a na prvoj je ona fotka s kćeri. U opisu je poručila:

"Sretna sam kada ponovno vidim brojna poznata lica, sve one koji su obilježili moju karijeru i učinili me dizajnericom kakva sam danas. Ova jesenska kolekcija kao i svaka moja do sada slavi ženstvenost. Ne smeta mi što živim u muškom svijetu sve dok u njemu mogu biti žena".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Anamarija Asanovic (@aanamarijaa)

Kuhar Ivan Pžanin prvi joj je uputio niz emotikona pljeska i srca. 

"Baš lijepo", "Božanstveno", "Predivna kolekcija", "Bravo", "Imaš Zorku za pomoćnicu", pisali su joj njezini pratitelji.

Inače, Anamarija je prošle godine proslavila desetu obljetnicu svojeg rada i tim je povodom za IN Magazin priznala da se o sebi svega naslušala tijekom tog razdoblja, pa i toga da je uspjela samo zbog svojeg prezimena, a zapravo se na svojim počecima nije ni predstavljala pod njim.

"Na svim tim natjecanjima su čak zbog prezimena uveli šifre za natjecatelje da ne bi ispalo da mi je otac nešto namjestio. Uglavnom, u Zagrebu su uvijek bile šifre pod kojima smo se mi dizajneri natjecali. To u biti nitko ne zna, bila sam jedanput 'puž u kućici', u tom stilu je bilo'', izjavila je.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Irena Pecotić - 2 Irena Pecotić - 1 Irena Pecotić - 3 Marko i Irena Pecotić - 4 +35 Marko i Irena Pecotić - 9 Celebrity Zadnja fotka Pecotićeve supruge na Instagramu pravi je hit, a pokazala je i kako se nosi s trenutnom situacijom!

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 +15 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Zanimljivosti Suprug Elle Dvornik pohvalio se velikom transformacijom: "Čini se da mogu stati u odjeću svoje žene!"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene