Posvetio se izgledu

Suprug Elle Dvornik pohvalio se velikom transformacijom: "Čini se da mogu stati u odjeću svoje žene!"

Charles Pearce Charles Pearce Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik Ella Dvornik i Charles Pearce Ella Dvornik i Charles Pearce - 1 Ella Dvornik i Charles Pearce - 4 Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce - 1 Charles Pearce - 2 +9 Charles Pearce - 3 Galerija

Charles Pearce podijelio je sa svojim pratiteljima kako je sada došao na 78 kilograma, ali i progovorio o tome koliko je briga o zdravlju bitna.

Suprug Elle DvornikCharles Pearce objavio je jedan vrlo zanimljiv post koji je njegove fanove potaknuo na razmišljanje

Pogledaj i ovo Charles Pearce Baš na Valentinovo! Charles Pearce prisjetio se početka s Ellom Dvornik, a jednu stvar sada ponovno jedva čeka: "Pronašao sam ljubav. Ili sam bar tako mislio"

Naime, ispod fotke na kojoj pozira zamišljen napisao je:

"Sa 78 kg čini se da mogu stati u odjeću svoje žene. Ovaj je mjesec poseban jer je posvećen borbi protiv raka dojke. Ovo je ozbiljna tema i bliska mi je jer sam zbog nje osobno izgubio prijateljice mlađe nego što sam ja sada. Isto je i s rakom prostate kod muškaraca, koji manje govore i manje traže pomoć. Život je prekrasna stvar i užasno je kada fantastični ljudi rano napuste tvoj život radi nečega tako okrutnog", započeo je.

"Prevencija može biti jednostavna poput znanja kako se pregledati ili otići na pregled. Znam da nije uvijek tako jednostavno, ali dobar je početak. Svima koje poznajem s problemima, volim te. Za sve ostale razgovarajte više o tome jedni s drugima, bilo da se radi o dojkama, prostati ili zdravlju općenito. Razgovarajte s prijateljima, obitelji i/ili svojim liječnikom. Učinite to rano i ne brinite o tome da ćete ikome izgubiti vrijeme jer ne gubite svoje vrijeme, a možda i život", zaključio je za kraj.

Pratitelji su mu odmah oduševljeno komentirali:

"Kakve riječi", "Izvrsno", "Svaka čast", "Bravo", "Sve si dobro rekao", a zatim mu uputili niz srca i emotikona pljeska. 

Podsjetimo, Ella i Charles već nekoliko mjeseci drastično paze na svoju liniju te redovno vježbaju i konzumiraju zdravu prehranu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ella Dvornik-Pearce (@elladvornik)

Charles je izgubio veliki broj kilograma, a Ella je isklesala svoje tijelo do savršenstva pa brojni komplimenti ne prestaju stizati.

''Koji komadi'', ''Prelijepi ste'', ''Oke, wow'', neki su od ostataka komentara na njihov izgled.

Hudica koju Charles nosi dio je kampanje portala zadovoljna.hr povodom Mjeseca ružičaste vrpce. Naime, sav prihod od prodaje ovog artikla namijenjen je udruzi Nismo same koja pruža pomoć oboljelima od raka dojke. U prodaji će biti od ponedjeljka, 24.10., a sve detalje možete pročitati na zadovoljna.hr.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos Vlatka Pokos +25 Vlatka Pokos - 1 Zanimljivosti Pogledajte kako su Vlatku Pokos fotografi ulovili u spontanom trenutku, posebno se obradovala jednom muškarcu!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll +30 Ivana Knoll Celebrity Jedna od najseksi Hrvatica ponosno istaknula bujnu pozadinu u tangicama, zbog ovakvih prizora postala je i svjetska senzacija!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene