6 mjeseci planiranja

Suprug Elle Dvornik objavio novost u svom životu: ''Bez medija, potpuna promjena smjera!''

Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce i Ella Dovrnik Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce i Ella Dovrnik Charles Pearce - 4 Charles Pearce - 3 Charles Pearce - 2 Charles Pearce - 1 Charles Pearce Charles Pearce Charles Pearce +10 Charles Pearce Galerija

Charles Pearce na svom je Instagarmu objasnio svoju situaciju s poslom prije i poslije korone, te podijelio jednu novost.

Suprug influencerice Elle Dvornik, Charles Pearce podijelio je na svom Instagram storiju fotografiju na kojoj s kćeri leži na ležaljci.

Pogledaj i ovo Danijela i Ella Dvornik - 3 ''Naučila je lekciju...'' Danijela Dvornik osvrnula se na rastavu svoje kćeri i zeta, nije imala dobar predosjećaj: ''Govorila sam joj da joj to ne treba''

"Nije lijepo, ali prije koronavirusa radio sam čak i kad sam bio s obitelji na putovanju. Radio sam puno, ali onda sam se na ženin zahtjev poluumirovio jer sam bio nekako odsječen od svog svijeta. Proveo sam puno lijepih trenutaka sa svojom obitelji u krasnoj Hrvatskoj, ali smanjio mi se osjećaj svrhe. Nije dobro ni za muškarca ni ženu", napisao je Charles.

Pa je na slijedećem storiju objavio kako nešto radi na laptopu i dodao:

"Vraćam se poslu, i to u svom lijepom rodnom gradu. Bez medija, potpuna promjena smjera, ali puna svrhe! Šest mjeseci planiranja i napornog rada do sada, ali i interesa za moj posao."

Charles je nedavno doživio i pljačku u Londonu zbog koje je imao problem s povratkom u Hrvatsku svojoj obitelji, no uz pomoć pratitelja uspješno je riješio sve.

"Sutra imam povratni let za Hrvatsku da se vratim svojoj prelijepoj obitelji, ali vjerujem kako su me jutros u Londonu opljačkali. Nemam novčanik, niti putovnicu, a britanski ured za izdavanje putovnica je zakrčen i moglo bi proći čak 13 tjedana prije nego što mi se izradi nova. Premium žurna putovnica najranije bi mogla stići 10. lipnja. Svaki savjet i ideja će mi pomoći. Moram se vratiti kući obitelji, već mi nedostaju", napisao je.

Podsjetimo, Ella i Charles vjenčali su se na Valentinovo 2019. u Las Vegasu, nakon pet godina veze i zajedno imaju dvije kćeri, Balie Dee i Lumi Wren.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Elena Kitić Elena Kitić Elena Kitić Elena Kitić +15 Elena Kitić Celebrity Kći Mile Kitića napravila raspašoj na Zrću: Želi biti uspješna u poslu kao otac, a oduševljava i posebnim izgledom!

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid Bella Hadid Bella Hadid - 6 Bella Hadid - 5 +4 Bella Hadid - 2 Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu objavila je potpuno golu fotografiju, grudi je prekrila samo rukom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene