nešto malo detalja

Sretna vijest dočekala jednog od najpoznatijih redatelja u 60. godini: O njihovoj vezi ne zna se mnogo, ali ovo nisu mogli sakriti!

Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) profimedia 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 3 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 2 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 1 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 5 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 4 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 3 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 2 Quentin Tarantino i Daniella Pick - 1 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) +12 Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Galerija

Holivudski redatelj Quentin Tarantino i njegova partnerica Daniella Pick postali su roditelji malene djevojčice.

Jedan od najuspješnijih holivudskih redatelja Quentin Tarantino i njegova partnerica Daniella Pick postali su roditelji djevojčice, kako piše Daily Mail.

Pogledaj i ovo Quentin Tarantino i Daniella Pick (Foto: Profimedia) Vrijedilo je! Ekscentrični redatelj koji je bio ponosan samac pokazao zbog kakve je ljepotice prestao biti neženja

''Daniella i Quentin Tarantino sretni su što mogu objaviti da je Daniella 2. srpnja 2022. rodila njihovu djevojčicu, mlađu sestricu Lea, njihova prvog djeteta'', potvrdio je par za magazin People.

Vijest o trudnoći objavili su u veljači ove godine, a 2020. godine rodilo im se prvo dijete, sin Leo.

Quentin i njegova 19 godina mlađa partnerica Daniella upoznali su se 2009. godine na premijeri Tarantinova filma ''Inglorious Bastards'' u Izraelu, no vezu su započeli tek 2016. godine. Vjenčali su se u studenom 2018. godine. 

O njihovoj vezi ne zna se mnogo, a kad im se rodilo prvo dijete, kružile su spekulacije da je Quentin sina nazvao po prijatelju i filmskom kolegi Leonardu DiCapriju.

Tarantino je u Jimmy Kimmel Showu opovrgnuo tvrdnje rekavši da ga baš zato umalo ni nisu nazvali Leo.

''Zamalo ga nismo nazvali tako jer će ljudi misliti da je zbog Leonarda DiCaprija.''

''Nema ništa krivo u tome, ali… Nazvali smo ga po djedu moje supruge, a i zato što je bio naš mali lav'', objasnio je redatelj.

Quentin je danas jedan od najuspješnijih filmskih i Oscarima nagrađen redatelj, a svoje uspjehe i nagrade ne prestaje nizati iz godine u godinu.

Neke od njegovih najvećih uspješnica su filmovi: ''Pakleni šund'', ''Kill Bill'', ''Nemilosrdni gadovi'', ''Psi iz rezervoara'' i tako dalje.

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Višnjić - 3 Goran Višnjić - 4 Goran Višnjić - 5 Goran Višnjić - 1 +7 Goran Višnjić Celebrity Višnjić potpuno promijenio imidž: Pustio je kosu i bradu, neki ga uspoređuju s legendarnim holivudskim glumcem!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Anica Kovač In Magazin: Anica Kovač i kći Leticija u Monaku - 9 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 7 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 6 +1 In Magazin u Monaku: Anica i Robert Kovač - 2 Celebrity Anica Kovač kao da ne stari! Prošlo je 27 godina otkako je bila Miss, a i dalje oduševljava mlađahnim izgledom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene