Javnost nagađa

Hoće li uskoro opet doći do susreta Williama i Harryja? Jedan događaj mogao bi ujediniti braću prije očekivanog!

Princ William i princ Harry - 2 Princ William i princ Harry - 2 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ William i princ Harry - 4 Princ William i princ Harry - 3 Princ William i princ Harry - 1 Rose Hanbury, princ William i Kate Middleton Princ Harry - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Kate Middleton i princ William - 3 Princ William na krštenju Constantinea Alexiosa Princ William na krštenju Constantinea Alexiosa +20 Princ Harry Galerija

Preminula je teta princeze Diane koja je oko njena braka s Charlesom imala loš predosjećaj, a britanska javnost sada govori o nečem drugom.

Prošlog petka preminula je teta princeze Diane Mary Roche u 88. godini.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Dok se očekuje njen posljednji ispraćaj, britanski mediji sada pišu o njenoj povezanosti s pokojnom princezom Dianom te sudbini koju je predosjećala i sama Mary.

Dok je veći dio Britanije imao svadbenu euforiju uoči vjenčanja princa Charlesa i Diane Spencer davne 1981. godine, Mary nije proživljavala to uzbuđenje.

Uhvatila je svoju nećakinju kako izgleda nesretno na prijemu prije vjenčanja 1981. u Buckinghamskoj palači, gdje su drugi izvijestili da je buduća mladenka u dobroj formi.

Budući da je dijelila blisku vezu s Dianom dok je odrastala, Mary je znala da je vrlo prirodna i sklona cerekanju, jako zabavna. Mogla je reći kad je Diana bila svoja. Ali ovog puta nije bilo tako.

''Samo se sjećam da je bila nesretna na tom prijemu'', otkrila je kasnije.

Mary, kći 4. lorda Fermoya, bila je starija sestra Dianine majke, Frances Shand Kydd. Otac im je bio prijatelj Georgea VI. i stariji sin američke nasljednice Frances Ellen Work. Njihova majka, Ruth, bila je pouzdanica i dvorska dama majke kraljice Elizabete.

Mary je kasnije priznala da je mislila da se njezina 20-godišnja nećakinja ne slaže s budućim kraljem Charlesom, koji je tada imao 33 godine.

''Bili su u vrlo različitim fazama razvoja'', objasnila je.

''Diana je bila mlada i imala je ograničeno životno iskustvo, a princ Charles je već bio veliki mislilac. Mnogo je čitao. Oni su bili drugačiji ljudi.''

Inače, Dianina smrt nije bila jedina tragedija koju je Mary pretrpjela. Njezinog prvog bivšeg supruga, sir Anthonyja Berryja, ubila je IRA u bombaškom napadu na hotel u Brightonu 1984.

Mary se udala i razvela još dva puta. Njezina sestra Frances umrla je 2004. u dobi od 68 godina.

Britanski mediji počeli su pisati kako bi Maryjin sprovod mogao ponovno spojiti prinčeve Williama i Harryja koji bi očekivano obojica trebali prisustvovati ispraćaju.

Javnost s nestrpljenjem očekuje hoće li vidjeti njihov ponovni susret koji su očekivali da će se najprije dogoditi na krunidbi kralja Charlesa za koju još uvijek nije sigurno hoće li na njoj Meghan i Harry prisustvovati.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Suzana Mančić - 7 Suzana Mančić - 4 Suzana Mančić - 3 Suzana Mančić - 2 +17 Suzana Mančić - 1 Celebrity Bivša loto-djevojka suočila se s velikim izazovom pa obznanila tužne vijesti: ''Ja sam snimala, a duša mi je plakala''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Leticija Kovač Leticija Kovač - 1 Leticija i Anica Kovač In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 8 +24 In Magazin: Leticija i Anica Kovač - 7 Celebrity Kći Roberta i Anice Kovač na zagrebačkoj špici pohvalila se vlastitim projektom s prepoznatljivim detaljima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene