Imaju nekoliko tjedana za pakiranje

Otkriveno je što princ Harry i Meghan Markle misle o odlasku iz svog jedinog britanskog doma

Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 5 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Princ Harry - 1 Meghan Markle Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Meghan Markle i princ Harry Princ Harry i Meghan Markle +19 Princ Harry Galerija

Princ Harry i Meghan Markle slažu se idejom da napuste Frogmore Cottage, govore izvori.

Princ Harry i Meghan Markle slažu se s idejom što se tiče napuštanja Frogmore Cottagea nakon obavijesti Buckinghamske palače o deložaciji, objavljeno je.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Vojvoda i vojvotkinja nisu zaprepašteni odlaskom kao što se pisalo u prijašnjim izvješćima, vjerujući da ako se budu trebali iseliti, sami će se izvući, piše The Times.

Par je navodno dobio nekoliko tjedana da spakira svoje stvari iz Frogmore Cottagea.

Bliski izvor rekao je da je par ''ok'' s tom odlukom.

Ranije ovog tjedna, novinar Omid Scobie ustvrdio je da su neki članovi kraljevske obitelji bili zgroženi odlukom o izbacivanju Harryja i Meghan, a par se također osjećao zapanjenim.

Insajder mu je navodno rekao: ''Sve to izgleda vrlo konačno i kao okrutna kazna. Kao da ih obitelj želi zauvijek izbaciti iz slike. Harry i Meghan imaju vremena do početka ljeta da odu. U početku su im dani samo tjedni, ali sada imaju barem do krunidbe.''

Ipak, drugi izvor rekao je za The Times da je par zapravo bio 'ok' s tom odlukom i da je imao pristup ''tako je kako je''.

Rečeno je da su Meghan i Harry priznali da su bili vrlo privilegirani što imaju dom u Ujedinjenom Kraljevstvu i u SAD-u, ali su prihvatili da to za njih vjerojatno neće funkcionirati.

''Najalarmantnije je bilo to što je to bio dar Njezinog Veličanstva Kraljice, a sada to više nije. Ali u redu je'', rekao je izvor.

Samo ovaj tjedan, The Sun je također izvijestio da je imanje s pet spavaćih soba ponuđeno princu Andrewu koji od sada živi u Royal Lodgeu u Windsor Great Parku.

No on se navodno opire ponudi te želi ostati u svojoj palači Windsor Royal Lodge.

  1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović +19 Danijela Martinović i Petar Grašo - 2 Celebrity Prve fotografije Danijele Martinović u zagrljaju naočitog inspektora koji joj je osvojio srce!

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene