prve reakcije

Harry i Meghan prvi put uhvaćeni skupa od izlaska njegove knjige, i to samo dan nakon novih odbijenica s kraljevskog dvora

Princ Harry i Meghan Markle - 1 Princ Harry i Meghan Markle - 1 Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Princ Harry i Meghan Markle - 5 Princ Harry i Meghan Markle - 4 Princ Harry i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle - 2 Meghan Markle Princ Harry - 1 Meghan Markle Princ Harry, Meghan Markle i kralj Charles Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +20 Princ Harry Galerija

Princ Harry i Meghan Markle uživali su na privatnoj večeri u luksuznom restoranu nakon novih odbijenica s kraljevskog dvora.

Princ Harry i Meghan Markle stigli su nasmijani i dobro raspoloženi u luksuzni restoran na privatnu večeru u Los Angelesu, a čini se da im raspoloženje nije pokvarila ni nova odbijenica s kraljevskih dvora.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle Iznenađeni? Evo kako su i kada Meghan Markle i princ Harry saznali da je Kate Middleton bolesna: "Nekoliko izvora potvrđuje da..."

Meghan je blistala dok je izlazila iz SUV-a u bež kaputu koji je dopunila parom crnih cipela i torbicom. Od auta do ulaza pratio ju je zaštitar, a ispred nje je već pored paparazza prošao njezin suprug Harry u trapericama i džemperu.

Dok su ulazili u Bungalows, mjesto koje je postalo jedno od najvećih žarišta slavnih u Los Angelesu i čije se članstvo plaća i do 4200 dolara, na ulazu im se pridružilo nekoliko prijatelja, od kojih je jedan viđen kako tapše Harryja po leđima prije nego što su ušli unutra.

Čini se da se previše nisu zamarali novošću s kraljevskih dvora kako ih je kralj Charles izbacio iz njihova jedinog doma u Velikoj Britaniji, Frogmore Cottagea.

Charles je već navodno ponudio ključeve Frogmorea Harryjevu osramoćenom ujaku princu Andrewu, a Sussexovi su počeli planirati kako premjestiti svoje stvari u Kaliforniju.

Ako napetosti i ima, svakako su to dobro sakrili u ovom izlasku.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 1 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli - 2 Marica Pellegrinelli Marica Pellegrinelli +13 Eros Ramazzotti i Marica Pellegrinelli (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Bili su par iz bajke i svi su ih obožavali, a onda su procurili detalji koje nitko nije očekivao: "Pristala sam da mu ugodim"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović - 6 Danijela Martinović - 5 Danijela Martinović - 4 Danijela Martinović - 3 +25 Danijela Martinović - 2 Celebrity Danijela Martinović opet ljubi, evo tko je njezin novi muškarac: ''Sve je započelo neplanirano, ali moralo se dogoditi!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene