Zanimljivi hitovi!

Splitski reper snimio pjesmu o Mati Rimcu koja je u jednom danu osvojila Hrvate, poslušajte kako zvuči!

Jurica Žuvela Žuvi Jurica Žuvela Žuvi YouTube/Screenshot 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Jurica Žuvela Žuvi Jurica Žuvela Žuvi Jurica Žuvela Žuvi +0 In Magazin: Mate Rimac Galerija

Splitski reper Jurica Žuvela Žuvi objavio je pjesmu "Mate Rimac", koja je u jednom danu dospjela na 15. mjesto YouTubeove ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

Jedan od najuspješnijih hrvatskih inovatora i poduzetnika, 34-godišnji Mate Rimac, poslužio je kao inspiracija za novu pjesmu splitskog glazbenika, repera i tekstopisca Jurice Žuvele, poznatijeg pod umjetničkim imenom Žuvi.

Pogledaj i ovo Mate Rimac i Robert Downey Jr. prepričao i smiješnu anegdotu Rimac se družio s legendarnim holivudskim glumcem koji se jedva čekao provozati u njegovoj Neveri: "Napokon mogu ovo objaviti!"

Pjesmu je jednostavno nazvao "Mate Rimac", a samo dan nakon objave dospjela je na 15. mjesto YouTubeove ljestvice najslušanijih pjesama u Hrvatskoj.

"Tatin sin jedinac, Mate Rimac, Kocka, volan i benzinac, Mate Rimac. Ujutro me budi pivac, Mate Rimac. Za industriju sam glavni krivac, Mate Rimac", prepjev je pjesme, a još neki od stihova su: "Nadareni kreativac, Mate Rimac", "Rođen sam u Livnu, obožavam brzinu", "Luđi sam od Tesle, Bill Gates mi tuče bese", "Kada dodam gas, svi znaju da sam as, dogodine s Bugattijem otić ću na Mars".

Pjesma je dobila brojne pozitivne komentare, a još se čeka reakcija Mate Rimca.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Dodi Fayed (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 1 Elizabeth Debicki Elizabeth Debicki +0 Elizabeth Debicki Preporuke Princeza Diana mjesec dana prije smrti uživala je na odmoru s ljubavnikom i sinovima, a sada su objavljene fotografije koje slamaju srca

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Helena Christensen Helena Christensen (Foto: Instagram) Helena Christensen (Foto: PIERRE GUILLAUD / AFP) Helena Christensen (Foto: GERARD JULIEN / AFP) +10 Helena Christensen, Christy Turlington i Iman (Foto: Astrid Stawiarz / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / AFP) Nekad i sad Proslavila se još 80-ih, a zbog najnovijih fotki na kojima je u donjem rublju čini se kao da je vrijeme za nju stalo!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene