Bili su jako bliski

Nepoznati detalji o prijateljstvu Lady Di i Michaela Jacksona, evo što je pjevač napravio kad je čuo da je princeza umrla

Princeza Diana i Michael Jackson - 4 Princeza Diana i Michael Jackson - 4 Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana i Michael Jackson - 2 Princeza Diana i Michael Jackson - 3 Princeza Diana i Michael Jackson - 1 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Paris Hilton i Michael Jackson (Foto: Profimedia) Princeza Diana i Dodi Al Fayed - 3 Princeza Diana Princeza Diana Elizabeth Debicki kao princeza Diana - 2 Princeza Diana u Angoli +5 Princeza Diana i John Travolta - 1 Galerija

Princeza Diana i Michael Jackson bili su dobri prijatelji, a detalje je otkrio njegov sin Prince Jackson u jednom intervjuu.

''Svaki put kad je moj otac govorio o svom odnosu s njom bilo je ispunjeno tolikom ljubavlju, ali istovremeno i tugom jer je izgubio prijateljicu koja mu je bila tako bliska i draga srcu'', rekao je 25-godišnji Prince Jackson.

Pogledaj i ovo Michael Jackson i Bigi Blanket Jackson - 2 svi pamte scenu s njim na balkonu! Najmlađi sin Michaela Jacksona pravi je misterij za javnost, a njegova najnovija fotografija sada kola internetom

Naime, njegov otac Michael Jackson i princeza Diana poznavali su se i bili u dobrim odnosima, a kad je princeza Diana poginula, Michaela je to jako pogodilo.

Dvojac se upoznao na Wembleyju 1988. godine.

''Jednostavno se osjećao, kako mi je to objasnio, povezano s njom na način koji zapravo nije imao te veze s drugim ljudima'', podijelio je Prince.

Za intervju u emisiji Good Morning Britain na ITV-ju otkrio je detalje bliskih prijateljstava svojeg oca s velikim zvijezdama poput Madonne, Elizabeth Taylor i ostalih.

Ipak, u sjećanju mu je ostala Diana.

Prince je rođen 1997. godine, a princezu nije imao priliku upoznati, a dvije godine kasnije preminula je nakon tragične prometne nesreće.

Mnogima je poznato da je Jackson imao pjesmu ''Dirty Diana''.

Kad je nastupao na Wembleyju iste godine kad su se upoznali, Michael je iz svog repertoara maknuo tu pjesmu iz poštovanja prema princezi, a u jednom je intervjuu godinama kasnije otkrio da je Diani bilo krivo jer upravo tu pjesmu nije otpjevao.

Michael je u detalje ispričao o čemu su razgovarali.

''U jednom trenu me povukla sa strane i rekla: 'Želim razgovarati s tobom.' Pomislio sam: 'O, čovječe...''', prisjetio se Jackson.

"Hoćeš li pjevati 'Dirty Diana'?" upitala je princeza.

''Ja sam rekao: 'Ne, izbacio sam to iz showa zbog poštovanja prema tebi', a ona je rekla: 'Ne! To mi je omiljena pjesma!''' ispričao je Michael 1997. godine.

''Bilo je prekasno da vratimo pjesmu u protokol, a onda sam vidio princa Charlesa kako nam prilazi i pita: 'O čemu razgovarate?', a ona je samo brzo odgovorila: 'Oh, ništa...'''

@michael.jackson_joe Michael Jackson & Princess Diana❤️ #michaeljackson #kingofpop #foryou #foryoupage #princessdiana #fypシ ♬ original sound - MJ

Nakon svog nastupa Michael je tada princu Charlesu i princezi darovao i dječje kožne jakne iz spota ''Bad'' za prinčeve Harryja i Williama, a dvojac bi često znao i telefonirati.

Michaelov bivši tjelohranitelj, Matt Fiddes, kasnije je potvrdio da je par često razgovarao preko telefona.

''Jackson je osjećao da je ona jedina osoba na svijetu koja može razumjeti njegov život u smislu nemogućnosti da ide bilo kuda i medijskih priča koje su izmakle kontroli... Zadiranje u privatni život, nedostatak privatnosti…'' rekao je za Daily Star 2017.

Kada je Michael čuo da je Diana umrla, rekao je da je bio svladan tugom, pao je na pod i plakao.

Michael je u jednom intervjuu rekao da je odgodio nastup svoje turneje ''HIStory'' kako bi se oporavio, a kada je nekoliko dana kasnije izašao na pozornicu, posvetio je pjesmu princezi.

''U srcu sam govorio: 'Volim te, Diana. Sjaji. I svijetli zauvijek jer ti si prava princeza naroda.'''

Tijekom jedne svoje turneje u Britaniji čak je i donirao novac Dianinoj humanitarnoj udruzi, a posjetio je i djecu u bolnici koju je Diana često humanitarno posjećivala.

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum - 1 Heidi Klum - 3 Heidi Klum - 2 Heidi Klum - 3 +23 Heidi Klum Zanimljivosti Iza ove bizarne maske krije se jedna od najzgodnijih žena svijeta, a tek kad je nabacila drugi kostim, nikome nije bilo svejedno

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madonna - 3 Madonna - 2 Madonna - 5 Madonna - 1 +12 Madonna Nekad i sad Madonna odlučila otkriti kako izgleda bez šminke i filtera, htjela je ušutkati kritičare, ali tek je sada sve sablaznila: "Isuse, što je ovo?"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene