Davno je bilo

Od ovih fotografija prošlo je 16 godina, a Nina Badrić tada osmijeh s lica nije skidala zbog jednog posebnog muškarca

Nina Badrić - 1 Nina Badrić - 1 Jurica Galoic/Pixsell 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 3 Nina Badrić - 4 Nina Badrić - 2 Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić Nina Badrić i Bernard Krasnić +20 Nina Badrić i Bernard Krasnić Galerija

Nina Badrić već je godinama na hrvatskoj glazbenoj sceni, a od početka svoje karijere vrlo se malo promijenila.

Nina Badrić omiljena je hrvatska pjevačica koja je već godinama na našoj glazbenoj sceni, a od početka svoje karijere Nina se vrlo malo promijenila.

Pogledaj i ovo Nina Badrić neočekivano modno iznenađenje! Nina Badrić utegnula se u kombinezon kakav još niste vidjeli, odabrala ga je za poseban nastup u jednom beogradskom klubu!

Da stari kao dobro vino, to dokazuju i fotografije iz 2007. godine koje možete pogledati u našoj galeriji na kojima je Nina imala 35 godina.

Danas, s 50 godina, Nina izgleda gotovo isto, a mnogi bi joj pozavidjeli na fantastičnoj figuri i mladolikom licu koje njezini pratitelji ne prestaju hvaliti kada god objavi neku novu fotografiju na društvenim mrežama.

Nina je te 2007. godine bila u braku s Bernardom Krasnićem, zagrebačkim poduzetnikom, no njihova bračna idila nije dugo potrajala i već nakon dvije godine objavili su da se razvode, a Nina je u službenom priopćenju za medije kao razlog navela nepomirljive razlike i emocionalnu udaljenost. Ipak, nakon toga su uspjeli spasiti svoj brak te su se službeno razveli tek 2012. godine.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Albina Grčić i Đana Smajo - 1 Albina Grčić i Đana Smajo - 3 Albina Grčić i Đana Smajo - 2 Albina Grčić i Đana Smajo +26 Albina Grčić - 1 Celebrity Albina na crveni tepih stigla golog trbuha, ali svi su gledali u hlače koje na njoj nismo navikli vidjeti

  1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 7 Maja Šuput - 5 +26 Maja Šuput - 3 Celebrity Maja Šuput poput slavne glumice u crvenom kupaćem kostimu sa spasilačkim rekvizitom potrčala plažom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene