Nikad nije bolje izgledala!

Svi su mislili da ne može bolje od ovog pripijenog kompletića, a onda je fotkama u prozirnoj haljini napravila pravu pomutnju!

Rita Ora - 1 Rita Ora - 1 Instagram 1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 6 Rita Ora - 8 Rita Ora - 4 Rita Ora - 7 Rita Ora - 9 Rita Ora - 10 Rita Ora - 5 Rita Ora - 11 +24 Rita Ora Galerija

Čini se da bračni život pjevačici kosovskog porijekla dobro stoji, a Rita Ora ponovno nas je očarala svojim fantastičnim izgledom.

Britanska pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora često voli pokazati svoje isklesane trbušne mišiće i nevjerojatno tijelo, a ovog puta ponovno je javnost očarala svojim izgledom na fotkama paparazza.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Fotografi su je uhvatili na odlasku u jednu londonsku teretanu, a Rita je nosila roze tajice i topić koji su istaknuli njenu utreniranu figuru. Oči je sakrila zanimljivim sunčanim naočalama, ali rijetko tko mogao je primijetiti išta drugo osim njezinih isklesanih trbušnih mišića na kojima joj mogu pozavidjeti i brojni muškarci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Međutim, Rita je i sama svoje pratitelje iznenadila još provokativnijim izgledom na društvenim mrežama gdje je objavila nekoliko fotografija u neobičnoj haljini.

S velikim prorezima, ponekim perjem i šljokicama, 31-godišnjakinja je u prozirnom materijalu pokazala svoje raskoši pozirajući pokraj ogledala, a njene najintimnije dijelove sakrivale su samo tangice.

''Ova objava nas je sve oraspoložila'', ''Sjajno, sad sam napaljen'', ''Zumirao sam svaki dio fotke!'', ''Pojela si ovaj outfit'', pisali su joj oduševljeni pratitelji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Rita nikad bolje nije izgledala, a čini se da je za to pomalo zaslužan i njen novi suprug Taika Waititi za kojeg se udala u kolovozu ove godine.

Par je u vezi bio od ožujka 2021. godine, a izvor je otkrio kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja", kazao je izvor za The Sun te je dodao i kako se pjevačica već vratila u studio, u kojem radi na svojem trećem albumu.

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, s kojim je prekinula u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears - 5 Britney Spears - 3 Britney Spears - 2 +11 Britney Spears - 3 Celebrity Britney Spears opet se skinula i to nakon kratke pauze zbog zlobnih komentara!

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson Marko Perković Thompson +0 Marko Perković Thompson Celebrity Thompson zatražio podršku u teškim trenucima, već mjesecima se diljem Hrvatske moli za ozdravljenje njegova 17-godišnjeg sina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene