Gotovo sve pokazala!

Kao da je zafalilo materijala: Tijelo je omotala u najmanju moguću haljinu, a nije čak uspjela sve ni prekriti!

Rita Ora Rita Ora Profimedia 1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora Rita Ora - 9 Rita Ora - 8 Rita Ora - 7 Rita Ora - 6 Rita Ora - 5 Rita Ora - 3 +26 Rita Ora - 4 Galerija

Liniju koju je dovela do savršenstva Rita Ora sada ponosno pokazuje.

Rita Ora snimljena je u noćnom izlasku u Londonu, za koji je odjenula najmanju moguću haljinu, koja na prvu djeluje čak i kao da je zafalilo materijala. Prorezi su osim isklesanih trbušnih mišića u gornjem dijelu otkrili i malo više nego što je očekivala.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Pjevačica u posljednje vrijeme na Instagramu objavljuje fotografije kojima ističe figuru, koju je očito dovela do savršenstva, a ne skriva da su za to zaslužni sati provedeni u teretani.

''Dizanje utega jedini je način da čim prije prebrodite jet lag'', napisala je nedavno.

U kolovozu ove godine Rita se udala za redatelja Taiku Waititija.

Par je u vezi bio od ožujka 2021. godine, a izvor je otkrio kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugo. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja", kazao je izvor za The Sun te je dodao i kako se pjevačica već vratila u studio, u kojem radi na svojem trećem albumu.

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, s kojim je prekinula u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum Heidi Klum, Leni Klum +13 Heidi Klum, Leni Klum Celebrity Fotografije Heidi Klum i njene kćeri u seksi donjem rublju izazvale su podijeljene reakcije: ''Ovo nije primjereno!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 Ella Dvornik - 1 Ella Dvornik - 3 +26 Ella Dvornik - 1 Celebrity Dvornik zamišljenog pogleda sjela na krevet pa raspametila pratitelje u majici koja je otkrila baš sve: ''PomElla si!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene