Top tijelo!

Jedna od omiljenih pjevačica balkanskih korijena pozirala je u tankom materijalu koji je imao proreze baš gdje treba!

Rita Ora - 10 Rita Ora - 10 Instagram 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 6 Rita Ora - 7 Rita Ora - 8 Rita Ora - 9 Rita Ora - 5 Rita Ora - 4 Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 1 Rita Ora - 4 +23 Rita Ora - 3 Galerija

Rita Ora u zanimljivoj je modnoj kombinaciji pokazala je svoje trbušne mišiće i vitke noge, a tanki materijal jedva je držao njene atribute.

Pjevačica Rita Ora oduvijek je poznata po svojoj savršeno isklesanoj figuri, a ovog je puta iznenadila sve fanove novom serijom fotografija na Instagramu.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 1 baš kao prava diva Haljina predivne Kosovarke bila je pravi mamac za paparazze koji su s oduševljenjem dočekali njezin dolazak u Veneciju!

Pjevačica je na sebe odjenula vrlo neobičnu haljinu koja je bila sašivena od tankog materijala nježnih boja, a dijelovi haljine izgledali su poput mreže pa su otkrivali Ritino tijelo. Na nekoliko dijelova imala je i proreze pa je istaknula njen dekolte, a materijal je na dva mjesta svim uporima držao grudi na mjestu.

Haljinica je bila jako kratka, a Ritine duge noge nazirale su se samo iznad visokih čizama sa zanimljivim uzorcima.

''Natrag smo, bebo'', napisala je u opisu fotografija Rita i dodala ikonicu britanske zastave.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Ora se u Britaniju vratila s Novog Zelanda gdje je proteklog vikenda nastupila na finalu ženskog ragbi kupa.

Iako se oni još ni o čemu nisu oglasili, Rita se prije tri mjeseca navodno udala za redatelja Taiku Waititija. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Londonu, a pjevačica je navodno već promijenila i prezime te će se ubuduće predstavljati kao gospođa Waititi-Ora.

Glasine o njihovom vjenčanju kruže već jako dugo nakon što su oboje snimljeni sa zlatnim prstenjem.

Rita i Taika u vezi su od ožujka 2021. godine, a zaručili su se prije dva mjeseca, a izvor blizak paru kaže kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugog. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja" kazao je izvor za The Sun te je dodao i kako se pjevačica već vratila u studio gdje radi na svojem trećem albumu.

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, s kojm je prekinula u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze.

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčali se Hana Huljić i Petar Grašo - 3 Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić Hana Huljić, Vjekoslava Huljić +29 Petar Grašo - 2 Celebrity Grašo otkrio jedan detalj o svojoj kćeri zbog kojeg mu je jako žao: ''To je bilo i prije nego što je ona nastala...''

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +18 Andrej Plenković Nekad i sad Isplivala 38 godina stara fotka premijera Andreja Plenkovića: Evo kako je izgledao dok je bio vaterpolist u mladim danima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene