uživaju zajedno

Brzo je preboljela bivšeg: Sad ljubi još jednog starijeg redatelja koji ima veliku prednost

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Rita Ora brzo se prilagodila na život u Australiji gdje je preselila zbog glazbenog showa, a našla je i dečka Taikaja Waititija s kojim ju neće dijeliti udaljenost kao s bivšim Romainom Gavrasom.

Rita Ora (30) nije dugo tugovala za bivšim s kojim je prekinula zbog udaljenosti i pandemije koronavirusa koja im otežava putovanja. 

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Pjevačica je snimljena u Sydenyju na ručku s novim dečkom, Oscarom nagrađenim redateljam Taikajem Waititijem (45). Rita i Taika su viđeni dok su hodali prema restoranu u predgrađu Woollahra. 

Pjevačica je bila u crnom kompletu i nosila je topić koji je isticao njezine trbušnjake dok je Waititi bio u ležernom izdanju. Na ručku im se pridružio i Chris Hemsworth, zvijezda filma "Thor: Love and Thunder" koji se trenutno snima, a Taika ga režira. 

Ora i novozelandski redatelj, koji je dobio Oscara za film "Jojo Rabbit", su svoju vezu objavili javnosti prošlog mjeseca kada su se zajedno pojavili na jednom događaju u Sydney Opera House. 

Rita je prije Taikaja ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, a u veljači ove godine su prekinuli nakon šest mjeseci veze. Razlog njihovog raskida je što se zbog strogih mjera zaštite od koronavirusa nisu mogli vidjeti često koliko bi htjeli, a pjevačica je još i otputovala u Australiju gdje će boraviti ostati mjesecima zato što je članica žirija glazbenog showa "The Voice". 

Ora tamo uživa i dane provodi u badiću na plaži, a čini se da je sad otkriveno i tko je odgovoran za njezine fotografije koje je objavljivala na Instagramu. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by RITA ORA (@ritaora)

Inače, Ora je bila posljednjih mjeseci na meti kritika jer je priredila rođendansku zabavu u Velikoj Britaniji tijekom lockdowna. 

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 +0 Grupa Hurricane - 3 Celebrity Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 Jelena Rozga Celebrity Jelena Rozga u vezi s jednim od omiljenih domaćih chefova? Prijatelji kažu da su već neko vrijeme sretni i zaljubljeni!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene