Pred sam nastup

Obitelji djevojaka iz Hurricanea zadesile tužne vijesti dok su one pjevale na Eurosongu, a sve su im tajili do povratka kući

Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 Nova TV 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Grupa Hurricane - 1 Grupa Hurricane - 1 +0 Grupa Hurricane - 3 Galerija

Kseniji Knežević iz grupe Hurricane preminula je baka dok je nastupala na Eurosongu, a njezinu pratećom vokalu Olgi Popović preminuo je otac.

Članice srpske grupe Hurricane Ksenija Knežević, Sanja Vučić i Ivana Nikolić bile su jedne od omiljenih izvođačica na ovogodišnjem Eurosongu u Rotterdamu, cijelo vrijeme odlično raspoložene i nasmijane, širile su pozitivnu energiju gdje god su se pojavile.

Pogledaj i ovo Grupa Hurricane - 1 Seksi u svakoj prilici! Zgodne uraganke u usklađenim izdanjima preskočile jedan odjevni komad, znaju kako privući pažnju!

No, nažalost, prije povratka kući u Srbiju, odmah nakon finala, Kseniju je dočekala tužna vijest o obiteljskom gubitku. Naime, saznala je da joj je preminula baka, a tužan događaj zbio se neposredno prije njezina nastupa u drugoj polufinalnoj večeri, saznaje tamošnji portal Objektiv. Njezina je obitelj odlučila da joj neće ništa govoriti uoči glavnog nastupa kako ju ne bi uznemirili.

"Ne bih ništa komentirao, stvarno. Prezadovoljan sam plasmanom, eto, to je sve što mogu reći", izjavio je kratko Ksenijin otac, popularni pjevač Nenad Knežević Knez.

No to nije jedina tužna vijest koja se odigrala tijekom Eurosonga. I njihovu pratećom vokalu i pjevačici Olgi Popović preminuo je otac.

Grupa Hurricane natjecanje je završila na 15. mjestu sa svojom pjesmom "Loco Loco", no osvojila je srca cijele Srbije, ali i Europe.

"Ljudi, hvala vam na neizmjernoj podršci, bezuvjetnoj ljubavi, nepresušnoj pozitivnoj energiji. Hvala što osjećate potrebu da stanete uz nas, što nam dajete vjetar u leđa, da nema vas, ništa od ovoga ne bi imalo smisla. Hvala na prilici da budemo spona balkanske krvi, da budemo jedno kao što smo oduvijek i bili. Za Srbiju, za Balkan", poručile su djevojke nakon povratka u Beograd.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Celebrity Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene