Wow, kakav dekolte!

Mlađi je od nje čak 10 godina, ali drži je kao kap vode na dlanu, pogotovo kad nosi ovako opasnu haljinu!

Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Profimedia 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) Nick Jonas i Priyanka Chopra (Foto: Profimedia) +0 Priyanka Chopra i Nick Jonas (Foto: Getty Images) Galerija

Priyanka Chopra i Nick Jonas na dodjeli nagrada Billboard Music izmjenjivali su nježnosti i poljupce dok su pozirali pred fotografima koji su zabilježili svaki njihov potez.

Glumica Priyanka Chopra i glazbenik Nick Jonas još jednom su se pokazali kao apsolutni vladari crvenog tepiha, i to na dodjeli nagrada Billboard Music u Los Angelesu, na kojoj su zablistali u stilu najvećih zvijezda današnjice.

Pogledaj i ovo Priyanka Chopra i Nick Jonas Kakav par! Zbog razlike u godinama rijetki su vjerovali da će uspjeti, ali njihova je ljubav iz dana u dan sve jača!

38-godišnja Priyanka i njezin deset godina mlađi suprug u glamuroznim su izdanjima spremno pozirali pred okupljenim fotografima, a kemija između njih osjetila se u zraku dok su teško odolijevali poljupcima i izmjenjivanju nježnosti. Ona je sve svoje čari pokazala u zlatnoj haljini s dubokim dekolteom i visokim prorezom, dok je on izabrao zanimljivo zeleno odijelo.

U dolasku na dodjelu nagrada nije ih spriječila ni Nickova ozljeda rebra koju je prije tjedan dana zaradio na snimanju novog projekta, točnije serije "Olympic Dreams Featuring the Jonas Brothers", u kojoj će se pojaviti i njegova slavna braća Joe i Kevin.

Priyanka i Nick vezu su započeli 2018. godine, a Nick je pred svoju dragu kleknuo nakon samo dva mjeseca veze. Ona se iste godine preselila u London, a par savršeno funkcionira unatoč velikoj razlici u godinama, zbog koje su nerijetko bili i tema ismijavanja te komentara da izgledaju kao majka i sin, a ne kao bračni par. 

Priyanka je nedavno progovorila o važnosti održavanja zdrave ravnoteže između privatnog i poslovnog života i otkrila da ponekad radi i po 12 sati dnevno, pa se uopće ne vidi sa suprugom. A otkrila je i kako imaju posebno pravilo zbog prenatrpanih rasporeda.

"Vidimo se svaka tri tjedna. Bez obzira na to gdje smo u tom trenutku u svijetu, doletimo jedno k drugome barem jednom mjesečno i skupa smo nekoliko dana. To je pravilo koje smo odredili kad smo se vjenčali. Inače se nikad ne bismo vidjeli", objasnila je glumica, koju mnogi smatraju jednom od najljepših žena svijeta.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene