sve je golišavija

Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Rita Ora i Taika Waititi - 3 Rita Ora i Taika Waititi - 3 Henning Kaiser/DPA/Pixsell 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora i Taika Waititi - 1 Rita Ora i Taika Waititi - 2 Rita Ora i Taika Waititi - 4 Rita Ora i Taika Waititi - 6 Rita Ora i Taika Waititi - 8 Rita Ora i Taika Waititi - 10 Rita Ora i Taika Waititi - 5 Rita Ora i Taika Waititi - 7 Rita Ora i Taika Waititi - 9 Rita Ora i Taika Waititi +13 Rita Ora - 11 Galerija

Rita Ora i njezin suprug Taika Waititi bili su voditelji dodjele nagrada MTV EMA, na kojoj se ona pojavila u prozirnom kombinezonu, a izmijenila je još nekoliko golišavih izdanja.

Pjevačica Rita Ora bila je glavna zvijezda na dodjeli nagrada MTV EMA u Düsseldorfu, koju je vodila sa suprugom, redateljem Taikom Waititijem.

Pogledaj i ovo Rita Ora - 4 Wow! S brutalnih trbušnih mišića poznate Kosovljanke teško je skrenuti pogled, zasjenila je čak i zgodne prijateljice u kupaćima na zajedničkoj fotografiji!

Rita je svojim dolaskom na crveni tepih ukrala svu pozornost zbog prozirnog kombinezona ispod kojeg nije nosila grudnjak, a tijekom večeri izmijenila je još nekoliko golišavih izdanja.

Njezin 15 godina stariji suprug nije se micao od nje, a čak je uspio nakratko i skrenuti pozornost na sebe kada se na pozornici pojavio u suknji.

Rita i Taika vjenčali su se u tajnosti u kolovozu ove godine. Za njihovu vezu doznalo se u ožujku 2021. godine, a zaručili su se dva mjeseca prije vjenčanja.

Rita je inače rođena u Prištini 1990. godine, a kada joj je bilo samo godinu dana, njezina obitelj preselila se u London zbog, kako je jednom prilikom izjavila, progona Albanaca nakon raspada Jugoslavije.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Simona Mijoković Iva Dragović, Simona Gotovac, Jelena Orešković i Tina Katanić pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pišek vodila je program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program +14 Iva Dragovic, Simona Gotovac, Jelena Oreskovic i Tina Katanic pokazale su kako dres izgleda, a Nikolina Pisek je vodila program Nekad i sad Fotka Simone Mijoković iz 2007. pokazala kakvim je razuzdanim životom tada živjela, prozirna odjeća nije joj predstavljala problem

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić Žanamari Perčić +25 Žanamari Perčić Celebrity Žanamari očarala u sportskom grudnjaku sa zanimljivim prorezom, samo ona može vježbati u ovakvom izdanju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene