Wow!

Rita Ora nikad nije bolje izgledala, a svu pažnju ukrali su njeni nevjerojatni trbušni mišići u ovoj mini kombinaciji!

Rita Ora - 1 Rita Ora - 1 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Rita Ora - 3 Rita Ora - 2 Rita Ora - 4 Rita Ora - 5 Rita Ora - 1 Rita Ora - 2 Rita Ora - 3 Rita Ora - 4 Rita Ora Rita Ora +19 Rita Ora Galerija

Rita Ora prošetala je ulicama Londona te u sportskom topiću i kratkim hlačicama pokazala isklesane trbušne mišiće na kojima su joj mnogi zavidni.

Pjevačica kosovskog porijekla Rita Ora prošetala je ulicama Londona u sportskom topiću i kratkim hlačicama, a svu pozornost ukrali su njezini trbušni mišići.

Pogledaj i ovo Rita Ora i Taika Waititi - 3 sve je golišavija Svjetski poznata Albanka malo je toga sakrila u prozirnom izdanju, a 15 godina stariji suprug nije je puštao od sebe!

Rita predano radi na tjelovježbi, a na njezine isklesane trbušne mišiće mnogi su zavidni. Pjevačica kovrčave kose koju je svezala u pundžu je u rukama nosila i voćni shake, a kombinaciju je upotpunila zanimljivim sunčanim naočalama te visokim bijelim čarapama i sportskim tenisicama.

Iako se oni još ni o čemu nisu oglasili, Rita se prije mjesec dana navodno udala za redatelja Taiku Waititija. Par se vjenčao na intimnoj ceremoniji u Londonu, a pjevačica je navodno već promijenila i prezime te će se ubuduće predstavljati kao gospođa Waititi-Ora.

Glasine o njihovom vjenčanju kruže već nekoliko dana, nakon što su oboje snimljeni sa zlatnim prstenjem.

Rita i Taika u vezi su od ožujka 2021. godine, a zaručili su se prije dva mjeseca, a izvor blizak paru kaže kako nakon tajnog vjenčanja planiraju veliko slavlje za obitelj i prijatelje.

"Ceremonija je bila intimna i jako posebna za sve prisutne. Njihovi najbliži vide koliko su ludo zaljubljeni jedno u drugog. Iako je javna osoba, Rita želi sačuvati njihovu privatnost i nije htjela praviti buku oko vjenčanja" kazao je izvor za The Sun te je dodao i kako se pjevačica već vratila u studio gdje radi na svojem trećem albumu.

Rita je prije novopečenog supruga ljubila devet godina starijeg redatelja Romaina Gavrasa, s kojm je prekinula u veljači 2021. nakon šest mjeseci veze.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Gerard Pique +16 Gerard Pique Celebrity Piqueova nova djevojka provocira? Pojavio se video u kojem polugola pleše uz Shakirinu pjesmu, a obožavatelji pjevačice nisu je štedjeli

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Aaliyah Aaliyah (Foto: AFP) Aaliyah (Foto: Profimedia) +0 Aaliyah Zanimljivosti Život je izgubila sa samo 22 godine zbog bizarnog razloga, a njezin dečko jednu stvar ne može si oprostiti

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene