na meti kritika

Piqueova nova djevojka provocira? Pojavio se video u kojem polugola pleše uz Shakirinu pjesmu, a obožavatelji pjevačice nisu je štedjeli

Clara Chia Marti Clara Chia Marti Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Clara Chia Marti Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Gerard Pique Gerard Pique Shakira i Gerard Pique - 1 Shakira i Gerard Pique - 4 Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) +10 Shakira i Gerard Pique (Foto: Profimedia) Galerija

Pojavio se video u kojem nova djevojka Gererda Piquea, Clara Chia Marti, pleše uz pjesmu njegove bivše, Shakire, što su obožavatelji pjevačice protumačili kao provokaciju i popljuvali je u komentarima.

Španjolska studentica Clara Chia Marti (23) ovih je dana glavna tema svjetskih showbizz medija zbog veze s nogometašem Gerardom Piqueom (35).

Pogledaj i ovo Shakira Jeste li primijetili? Procurili detalji poznanstva između Shakire i nove Piqueove djevojke, a jedan se detalj na mladoj studentici počeo baš isticati

Par je vezu potvrdio strastvenim poljupcima na festivalu Summerfest Cerdanya u Kataloniji, na kojem su ih snimili paparazzi, a to je navodno razbjesnilo Piqueovu bivšu partnericu, pjevačicu Shakiru (45).

Sada se na društvenim mrežama pojavio video koji je Clara objavila na svojem zaključanom profilu na Instagramu i u kojem u minijaturnom crnom bikiniju pleše na Shakirinu pjesmu "Te Felicito".

Video je objavljen na Clarinoj obožavateljskoj stranici, koja je u međuvremenu obrisana, no može se vidjeti i na Daily Mailu, a nije poznato je li Piqueova nova djevojka zaista plesala uz pjesmu njegove bivše ili je ona naknadno dodana u snimku.

Svejedno, obožavatelji kolumbijske pjevačice to su protumačili kao provokaciju i u komentarima popljuvali Claru.

"Ovo je primjer provokacije i nepoštovanja", "Kako se usuđuješ plesati uz Shakirinu pjesmu", "Kako je slatko to pokušavaš privući pažnju na svaki mogući način... Sigurno je jako teško živjeti u Shakirinoj sjeni", neki su od komentara ispod sada već obrisanog videa.

Podsjetimo, Shakira i Pique objavili su prekid prije manje od tri mjeseca, a zajedno su bili 12 godina i imaju dvojicu sinova, devetogodišnjeg Milana i sedmogodišnjeg Sashu.

Ono što je poznato o nogometaševoj novoj djevojci je da studira odnose s javnošću i da radi za nogometaševu sportsku i medijsku investicijsku grupu Kosmos. Navodno su se upoznali na poslovnim događanjima i hodaju mjesecima, no vezu su držali u tajnosti što je bilo dulje moguće zbog Piqueove situacije sa Shakirom.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +27 Maja Šuput Celebrity Maja Šuput u žutoj opravici slučajno je privukla pozornost na detalj za koji nije ni slutila da će se vidjeti

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Gruica - 1 Ana Gruica - 9 Ana Gruica - 2 Ana Gruica - 1 +11 Ana Gruica Uglešić Celebrity Poznata Splićanka pozirala sa suprugom i bivšim partnerom, pa pokrenula lavinu komentara: "Osmijesi se svima ne mogu namjestiti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene