predivne fotke

Najslađi trenuci nakon pobjede nad Japanom: Vatreni su jedva dočekali zagrliti voljene, a na ove prizore teško je ostati imun!

Mateo Kovačić Mateo Kovačić Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Katarina Kovačić Izabel i Mateo Kovačić - 4 Izabel i Mateo Kovačić - 3 Izabel i Mateo Kovačić - 2 Izabel i Mateo Kovačić - 1 Izabel Kovačić sa sinčićem Izabel Kovačić i Vanja Modrić Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 6 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 5 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 4 +19 Izabel Kovačić i Vanja Modrić - 3 Galerija

Hrvatski nogometaši nakon pobjede nad Japanom slavili su sa svojim obiteljima, a tamošnji fotografi uhvatili su najslađe obiteljske trenutke.

Hrvatski reprezentativci nisu mogli sakriti svoju sreću nakon pobjede nad Japanom i prolaska u četvrtfinale Svjetskog nogometnog prvenstva.

Pogledaj i ovo Vedran Ćorluka poznato društvo Vedrana Ćorluku dugo nismo vidjeli ovako dobro raspoloženog, pogledajte tko mu je izmamio ovakav osmijeh!

Svoju sreću odmah su potrčali podijeliti i sa svojim obiteljima, koje su ih vjerno podržavale s tribina, a službeni profil Hrvatskog nogometnog saveza na Facebooku podijelio je i neke od najslađih trenutaka nakon utakmice.

Mateo Kovačić tako je uhvaćen dok na klupi reprezentacije sjedi sa svojim sinčićem Ivanom, kojeg je poljubio u čelo.

Luka Modrić svoje je veselje podijelio sa svoje troje djece Ivanom, Emom i Sofijom, a mališani su odmah potrčali u zagrljaj svome ocu, koji je jedan od najuspješnijih nogometaša današnjice.

Domagoj Vida ove godine svoje suigrače prati samo s klupe, ali i njegova Ivana Vida i sinčić David stigli su navijati za naše nogometaše. Vida je nakon utakmice odmah Davida uzeo s tribina, a potom zajedno s njim, Josipom Juranovićem i Ivom Grbićem pozirao za fotografa dok je Juranović Davida držao u rukama.

Mali David bio je svjetska senzacija i 2018. godine kad je nakon jedne utakmice bos trčao po nogometnom terenu u dresu Hrvatske, a okupljeni fotografi požurili su uhvatiti ga svojim objektivima.

Supruge naših nogometaša Izabel Kovačić, Vanja Modrić i Ivana Vida također su krale pozornost svojim prisustvom na tribinama, a svoje voljene neke od njih vjerno prate i od samog početka natjecanja.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Harrison Ford - 4 Harrison Ford - 2 Harrison Ford - 3 Harrison Ford - 1 +3 Harrison Ford Preporuke Legendarni glumac u 81. godini može se pohvaliti nikad mlađim izgledom, a zna se i u čemu je tajna: "Malo je sablasno, ali..."

1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Jonathan i Drew Scott - 3 Jonathan i Drew Scott - 2 Jonathan i Drew Scott - 1 Jonathan Scott - 9 +22 Jonathan Scott - 14 Celebrity Poznati lovac na nekretnine tuguje zbog bolnoga gubitka: ''Donio je toliko radosti u moj život proteklih 13 godina''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene