Hit!

Let 3 već su prava senzacija, poljski fanovi čekali su u redu da se fotografiraju s njima, pogledajte video!

Let 3 - 3 Let 3 - 3 Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 - 4 Let 3 - 2 Let 3 - 1 Let 3 - 3 Let 3 - 7 Let 3 - 6 Let 3 - 5 Let 3 - 4 Let 3 - 3 Let 3 - 2 +19 Let 3 - 1 Galerija

Let 3 krenuo je u pohod Europom uoči nastupa na Euroviziji, a fanovi u Varšavi već su poludjeli za njima.

Turneja pjesme ''Mama ŠČ!'' započela je u Varšavi gdje je Let 3 nastupio na službenom eurovizijskom partyju u dvorani Praga Centrum pred poljskim eurovizijskim fanovima i novinarima iz cijele središnje Europe.

Pogledaj i ovo Let 3 "najbolji video ikad" Let 3 iz Dubaija uputio originalnu podršku Baby Lasagni: "Razvali ih, mokre puse!"

Riječki glazbenici na Instagramu su podijelili snimku atmosfere, a na njoj se može vidjeti da su obožavatelji diljem Europe već ludi za njima.

"Poljski obožavatelji, vi ste ludi! Mi ćemo vas zaštititi snagom ljubavi! ŠČ", napisali su u opisu videa na kojem se vidi jurnjava publike prema pozornici, ali i brojni obožavatelji koji čekaju u redu kako bi se fotografirali s hrvatskim predstavnicima na Eurosongu.

"Hrvatska voli Poljsku", "Sezona počinje", "Volimo vas", "Odlični ste", "ŠČ!", samo su neki od komentara ispod videa koji je prikupio gotovo tisuću lajkova.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Let 3 (@let_3)

Iz Varšave Let 3 leti diretktno za Tel Aviv gdje će nastupiti na velikom Israel Calling Eurovision partiju s dvadesetak drugih sudionika ovogodišnjeg i prijašnjih natjecanja za najbolju pjesmu Europe.

Ususret Eurosong partijima, Let 3 su nam pripremili još jednu remix verziju ''Mame ŠČ!'', ovog puta u suradnji s Denisom Goldinom, koji je ''Mamu ŠČ!'' opisao kao himnu godine koja ne izlazi iz ušiju te dodao da se radi o najnabrijanijem remixu koji je dosad radio za domaće izvođače, čiji je rezultat pumpajuća verzija Mame ŠČ!, idealna za traktoriste, dodao je Mrle.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin - 2 Jelena Perčin, 2006. godina Momčilo Otašević - 2 Momčilo Otašević - 3 +26 Momčilo Otašević - 4 Celebrity Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Kaley Cuoco - 6 Kaley Cuoco - 5 Kaley Cuoco - 4 Kaley Cuoco - 2 +23 Kaley Cuoco - 1 Celebrity Omiljena glumica ušla je u svoju najvažniju ulogu života te sve raznježila novim fotografijama: ''Naše malo čudo!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene